Bolilol
Fanka BB :)
na co? On nie zna szczegółówBolilol a co na to Twój mąż?Przecież nie wiedział, że jedziesz na USG
I w ogóle bez problemu Ci zrobili czy musiałaś ściemniać?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na co? On nie zna szczegółówBolilol a co na to Twój mąż?Przecież nie wiedział, że jedziesz na USG
I w ogóle bez problemu Ci zrobili czy musiałaś ściemniać?
I to bez supli takie wyhodowałaś! Pieknie.O WY LOBUZIARY! TAK MNIE OBGADYWAC!
Ale miałyście rację, zagadałam lekarzai on mnie też
ale @Brownie1992 była najbliżej, trzeba było zorganizować trzonowanie na szybko
W każdym razie albo jestem po owu, albo w trakciejak badał to mówi, że widzi w lewym jajniku pęknięty pęcherzyk. Ale na opisie już mam ciałko żółte
więc na wszelki wypadek wpadł szybki trzonig
ALE! Powiedział, że mam endo 8,5mmco prawda jakoś szybko to zmierzył i chyba nawet nie mam tego w opisie, ale mega się cieszę. Na piątek jestem zapisana do mojej przedbocianowej gin, to ona mi to skrupulatnie zmierzy
![]()
Jak dobrze Cię tu widzieć! Odpoczywaj na wakacjach, zbierz nową energię i wracaj do nasElo elo, mam nadzieje, że u Was wszystko wspaniale! Trzonujcie i zachodźcie.
Ja teraz odliczam do wakacji, lecimy 18 majawięc teraz mamy przerwę w staraniach. I powiem Wam, ze nawet pół supla nie biorę, nic. Odstawiłam wszystko prócz euthyroxu. I bardzo dobrze
czasem zaglądam, żeby zobaczyć, czy ktoś zaszedł i ogólnie co tam, ale staram się tylko raz na jakiś czas. Powiem szczerze, ze elegancko odświeżyłam sobie głowę.Jak dobrze Cię tu widzieć! Odpoczywaj na wakacjach, zbierz nową energię i wracaj do nas![]()
w domuI to bez supli takie wyhodowałaś! Pieknie.
Trzonowanie w aucie czy w toalecie?
@Nasturtium chyba chciałaś info co tam u naszego BolilolaO WY LOBUZIARY! TAK MNIE OBGADYWAC!
Ale miałyście rację, zagadałam lekarzai on mnie też
ale @Brownie1992 była najbliżej, trzeba było zorganizować trzonowanie na szybko
W każdym razie albo jestem po owu, albo w trakciejak badał to mówi, że widzi w lewym jajniku pęknięty pęcherzyk. Ale na opisie już mam ciałko żółte
więc na wszelki wypadek wpadł szybki trzonig
ALE! Powiedział, że mam endo 8,5mmco prawda jakoś szybko to zmierzył i chyba nawet nie mam tego w opisie, ale mega się cieszę. Na piątek jestem zapisana do mojej przedbocianowej gin, to ona mi to skrupulatnie zmierzy
![]()
Ale konar zapłonął???na co? On nie zna szczegółówzawiózł mnie, czekał pod gabinetem, wyszłam, powiedziałam, że wracamy do domu się ruchać, to się ucieszył
![]()
Wow! Pięknieczasem zaglądam, żeby zobaczyć, czy ktoś zaszedł i ogólnie co tam, ale staram się tylko raz na jakiś czas. Powiem szczerze, ze elegancko odświeżyłam sobie głowę.
I dalej ćwiczę jak dzikus, straciłam już 2c w talii![]()