Brownie1992
Moderator
Ale supli na endo !nie no, puerie uno i witaminę D (wychodzę z niedoboru) powinnam żreć jednak. I jak ona to w piątek potwierdzi, to w przyszłym cyklu też pójdę ze dwa razy na usg

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale supli na endo !nie no, puerie uno i witaminę D (wychodzę z niedoboru) powinnam żreć jednak. I jak ona to w piątek potwierdzi, to w przyszłym cyklu też pójdę ze dwa razy na usg
Ty już się wystarczająco dużo odnosiłaś żeby teraz tak właśnie z krótką aktualizacją wpaśća i mam w środę tego immunologa, wiec dam znać co mi powie
przepraszam, ze tak z buta wbijam i gadam o sobie nie odnosząc się do Waszych sytuacji, ale tak chciałam dać znać, ze jestem i pamiętam!![]()
to też zobaczę. Bo 8,5mm jak na mnie jest naprawdę ekstra i tłusto, i wspaniale, i w ogóle, ale jednak dalej by mogło być lepszeAle supli na endo !![]()
Nie przeginaj już pałyto też zobaczę. Bo 8,5mm jak na mnie jest naprawdę ekstra i tłusto, i wspaniale, i w ogóle, ale jednak dalej by mogło być lepsze![]()
kilka dni poczekaWiecie co? Kupiłam sobie wczoraj ananasa żeby żreć w tym tygodniu po owu
I dlatego los ze mnie zakpił i nie mam owu![]()
To nie chodzi o to, że AMH wskazuje na pcos. Żeby zdiagnozować pcos, trzeba spełnić całkiem inne kryteria.a może najpierw byśmy spojrzeli na jakieś normy laboratoryjne czy coś ?bo takie pisanie zakresów bez punktu odniesienia jakiś średnio do mnie przemawia
ja brałam anty krótko w sumie i z przerwami raczej, AMH mam ponad 5 i wszystko u mnie w porządku
![]()
Nie bo kupiłam połówkę bo mój mąż nie lubi I muszę żreć bo się skisikilka dni poczeka![]()
Mój niestety lubi i w poprzednim cyklu zeżarł mi przed owuNie bo kupiłam połówkę bo mój mąż nie lubi I muszę żreć bo się skisi![]()