E
eag
Gość
tutaj dzwonią nawet w sprawie dzielenia działek xD także i geodetą jestemEj ale jak u połowy wsi interweniowałaś to Ty w jakieś patologicznej miejscowości mieszkasz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tutaj dzwonią nawet w sprawie dzielenia działek xD także i geodetą jestemEj ale jak u połowy wsi interweniowałaś to Ty w jakieś patologicznej miejscowości mieszkasz![]()
Ale, że sąsiad chce komuś ukraść 20cm działki czy co?tutaj dzwonią nawet w sprawie dzielenia działek xD także i geodetą jestem![]()
Wybrałam się z psem na spacer… w czasie kiedy cała wieś wychodziła z kościoła xD dziwnie się czułam mówiąc każdemu dobry wieczór… nie wychodząc z kościoła jak wszyscy![]()
dokładnie tak!! W samo sednoAle, że sąsiad chce komuś ukraść 20cm działki czy co?
na drodze spaceru jest kościół xd fuck! Jutro muszę rano wycelować spacer między jednym a drugim świecieniem koszyczkówTrzeba było Kościół ominąc czy nie dało się?
No dzis długa msza 2h, plecy bolą mnie do teraz![]()
na drodze spaceru jest kościół xd fuck! Jutro muszę rano wycelować spacer między jednym a drugim świecieniem koszyczków![]()
nie, olewam temat w tym rokuA to tez nie świecisz koszyka?
Ja dawno temu projektowałam komuś garaż, który miał być w granicy z działką sąsiada. Tak zrobiliśmy, ale geodeta do mnie zadzwonił jak pojechał wytyczyć, że budynek "wpada" do sąsiada o metrdokładnie tak!! W samo sednolatami mieli to w dupie a na starość się szarpią xD
Ja w Triduum uczestniczę, bo bardzo lubię. Mogę cały rok nie chodzić do kościoła, ale liturgia Triduum jest dla mnie ważna. A koszyczka nie świecenie, olewam temat w tym rokumąż dopiero wraca z pracy w niedzielę rano i podjęliśmy decyzje, że w tym roku bez świecenia
![]()
Ja w Triduum uczestniczę, bo bardzo lubię. Mogę cały rok nie chodzić do kościoła, ale liturgia Triduum jest dla mnie ważna. A koszyczka nie świecenigdy tego nie lubiłam i zupełnie nie rozumiem tego; wiec cieszę się, ze uwolniłam sie od tej tradycji
![]()
A tak to pełen luz. Jedzonko zamówione, tylko jajka faszerowane zrobi mąż, robot posprząta podłogę, a ja dziś trening i jutro tez![]()