nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Może chrupek nie zjem, ale smażę właśnie mielone i gotuję wczesną kapuchę. 
#fuckdietteam

#fuckdietteam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak! Tylko gorzej, że jak zacznę to cała paczka na raz. A mój mąż zje 5, zawinie i odstawia. Paczkę je kilka dniCzasem takie dni tez sa potrzebne![]()
ja robiłam analizę składu męskiej wersji i wyszło na to, że wcale nie zostaje w tyle za TenFertil ON (który nam zalecił androlog), jedynie L-karnityny jest sporo mniej jeśli dobrze pamietam, a tak to nie ma lipy i na plus także cena zdecydowanie oraz mniej tabletek. Także uważam, ze to jest ok i sama to na pewno przetestuję jak przestanę być obrażona na witaminyJa dzisiaj też winko i chipsy! Już nie mogę się doczekać
Jestem jakoś tuż po owulacji ale tak bardzo wierzę w ten cykl że zaczynam myśleć jakie suple kupić dla mnie i dla męża na dalsze starania. Wiem że pueria była by najlepsza ale jestem kompletną parówą i nic nie kupiłam gdy byliśmy w Polsce a w UK mam dostęp do healthlabs albo aliness. Aliness to chyba spoko firma, czy wiecie czy to ponizej jest ok? Myślę by też kupić od nich odpowiednik męski
![]()
PrenaCare ® START dla kobiet, 60 kapsułek
Kup PrenaCare ® START dla kobiet, 60 kapsułek na Aliness.co.uk. Wysokiej jakości suplementy diety i witaminy. Szybka dostawa. Suplementy diety bezglutenowe, bez soi, bez laktozy. Gwarancja zwrotu pieniędzy.www.aliness.co.uk
Ja też zżeram paczkę na razTak! Tylko jagorzej, że jak zacznę to cała paczka na raz. A mój mąż zje 5, zawinie i odstawia. Cała paczkę je kilka dninie nienormalny!
Tak, jest na lekach, w terapii, ma 23 lata. Dobrze sobie radzi, momentami bywa gorzej.Kurde, przekichane. Ile lat ma ten syn? Czy jest objęty opieką specjalisty? Czy przyjmuje jakieś leki w związku ze swoim stanem? To musi być przeokropne uczucie wiedzieć, ze coś takiego trapi Twoje dziecko i zastanawiać się, czy kiedyś zdecyduje się zrealizować najgorszejak Twój facet sobie z tym radzi?
Cześć.Cześć! Jestem nowa i to moi pierwszy cykl na legalu. W grudniu 2022 odstawilam tabsy. Zaczęliśmy sie starac, skończyło sie nowotworen niezlosliwym jajnika. W koncu, po 3 miesiącach leczenia dostalismy zielone światło. Owu 7.04. Luteina od 10.04 na noc do 19.04. Wizyta 24.04.
Martwie się....
Trzymam kciuki![]()
Moje lęki są mi wierneWspółczuje takich zawirowań. Jednak jakoś lżej jest w życiu, gdy któraś ze stref się układa we względnym spokoju, ale czasem też wszystko musi się rozpaść, by przyszło nowe. Generalnie doceniam każdy kryzys w życiu, bo dużo można z niego wyciągnąć, ale przyjemne to to nie jest. Pamiętaj tylko o złotej zasadzie, że najpierw samemu zakłada się maskę z tlenem, później innym! Mam nadzieję, że Twoje lęki są chwilowe
Kto normalny je chipsy na raty?Ja też zżeram paczkę na raz![]()