Bolilol
Fanka BB :)
wydaje mi się, że tam pod testem na trzecim zdjęciu jak masz to T to musisz je przesunąć żeby było na wysokości kreski testowejtak to wygląda, nie chce ustalic mi wartości![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydaje mi się, że tam pod testem na trzecim zdjęciu jak masz to T to musisz je przesunąć żeby było na wysokości kreski testowejtak to wygląda, nie chce ustalic mi wartości![]()
Po dodaniu zdjęcia idz dalej i palcem przesuń T na kreskę- w najciemniejszy punkt. Wtedy zalapie.tak to wygląda, nie chce ustalic mi wartości![]()
ja niestety nie kojarzę, żeby ktoś tu gdzieś na kreskach lub na staraczkach opisywał taką sytuacjęDziewczyny nie daje mi to spokoju.
Miałyście do czynienia z niskim estradiolem pomimo stymulacji? Wiecie czy mozna cos z tym zrobic? Zastanawiam się czy zrobic jeszcze raz to badanie np. we wtorek kiedy powinien miec juz np. 22-23 mm ? Lekarka chce wywowałać @
tak to wygląda, nie chce ustalic mi wartości![]()
Mi się wydaje że mało kto bada ten estadriolDziewczyny nie daje mi to spokoju.
Miałyście do czynienia z niskim estradiolem pomimo stymulacji? Wiecie czy mozna cos z tym zrobic? Zastanawiam się czy zrobic jeszcze raz to badanie np. we wtorek kiedy powinien miec juz np. 22-23 mm ? Lekarka chce wywowałać @
Spróbuj dodać testy w tej zakładce co ci zaznaczyłam to może tam będzie okejZobacz załącznik 1516791
Ja tak miałam przy Horien z Allegro.Trzeba było powiększyć lub pomniejszyć zdjęcie tak, żeby pokrywały się linie kontrolne. C na lini testowej, T na Twoim poziomie LH i max na końcowej linii paska.
Edit i czasem musiałam też przesunąć zdjęcie w lewo, prawo.
I w ciąży jadą do innego kraju na 4 miesiące gdzie być może nie będę mieli możliwości prowadzić ciąży....nie wierzę w to co czytam...szok, rodzice na medal...był już bardzo pijany. najgorsze było to że przyszliśmy jako ostatni więc wszystkie pozostałe osoby które tam były patrzyły tylko na nasze reakcje przy ogłaszania wiadomości
Ah tak w ogóle było to spotkanie pożegnalne tej pary bo wyjeżdżają na 4 miesiące do innego kraju pomieszkać i pracować zdanie. Mieli wyjechać na 6 miesięcy ale po tym jak się dowiedzieli że ciąża to skrócą do 4 i może w tym czasie zrobią jakiś skan jeśli uda im się znaleźć lekarza![]()
Mi się wydaje że mało kto bada ten estadriolchciałabym coś lepiej doradzić, no ale tyle powiem że u mnie owu były nieraz późno, nie mam pojęcia jaki był estadriol wtedy ale może nie wszystko stracone. Byle jakiejś torbieli nie wyhodować.