E
eag
Gość
ooo właśnie! Cardio po domuznowu biegasz że sraczka? Ja już bym to podciągnęła pod cardio![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo właśnie! Cardio po domuznowu biegasz że sraczka? Ja już bym to podciągnęła pod cardio![]()
Jaki serial?Za szybkoZjadłam obiad i będę oglądać serial.
Ja polecam na netfliks z nowości "Nocny Agent" ciekawie poprowadzona fabuła, wiele przewidywalnych wątków jak w takim gatunku amerykańskiej akcji, ale przyjemnie mi się oglądało, a nie jestem zwolenniczką takich produkcji. Oraz polski serial na canal+ "Emigracja xD" można nieźle się uśmiać.Jakie seriale teraz oglądacie? My właśnie skończyliśmy Alaska Daily na disneyu (polecam) i będziemy szukać czegoś nowego![]()
Wprowadzam zakaz pisania o alkoholuLenistwo, basen, obiad, zimne brooo i film![]()
Takiego combo jeszcze nie doświadczyłam na szczęścieNajgorzej jak jest zyganie i sranie. Trzeba siedzieć na kiblu z miską![]()
no ja bym sobie życzyła taka sraczke haha Jutro jadę na badania zlecone przez gina w tym prog wiec zobaczymy czy była owulacja w ogóle@997tenNumerToKlopoty sraczkowy cionsz?Dobrze, że pojawił się temat sraczki. 15 kwietnia a tu tylko 438 stron. Ten temat zawsze napędza wpisów. Bo znowu będzie problem na koniec miesiąca, że 1000 nie ma
![]()
Takiego combo jeszcze nie doświadczyłam na szczęście![]()
Trzymam mocno kciuki!!no ja bym sobie życzyła taka sraczke haha Jutro jadę na badania zlecone przez gina w tym prog wiec zobaczymy czy była owulacja w ogóle
Ciesz się że w domu jesteśooo właśnie! Cardio po domupisałam Wam posta z kibla… teraz tez pisze z kibla
![]()
ałaaaaa! Mam nadzieje ze mi jutro przejdzie bo mam te badania i jeszcze o 9 rezonans magnetyczny… No posrać się w rezonansie to już siaraCiesz się że w domu jesteśja w piątek byłam a pracy
![]()
Jaki serial?![]()
Ja polecam na netfliks z nowości "Nocny Agent" ciekawie poprowadzona fabuła, wiele przewidywalnych wątków jak w takim gatunku amerykańskiej akcji, ale przyjemnie mi się oglądało, a nie jestem zwolenniczką takich produkcji. Oraz polski serial na canal+ "Emigracja xD" można nieźle się uśmiać.
Wprowadzam zakaz pisania o alkoholumam taką cholerną ochotę na zimne piwo, a niestety jestem na antybiotyku.