G
guest-1693758626
Gość
Dej pani spokój ja szkole dawno temu skończyłamDziałania na ułamkach dziesiętnych. Kto pamięta dzielenie ułamków dziesiętnych ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dej pani spokój ja szkole dawno temu skończyłamDziałania na ułamkach dziesiętnych. Kto pamięta dzielenie ułamków dziesiętnych ?
A Ty myślisz ze Twoja córka to nie będzie chodzić do 5 klasy ??? Hahahaha … zacznij sobie przypominaćDej pani spokój ja szkole dawno temu skończyłam![]()
Moja to od razu pójdzie na studiaA Ty myślisz ze Twoja córka to nie będzie chodzić do 5 klasy ??? Hahahaha … zacznij sobie przypominać![]()
Kiedy ma się dzieci to jednak przechodzi się podstawówkę od nowa. Ja niedawno uczyłam się jak się liczy powłoki elektronoweMoja to od razu pójdzie na studia
P.s coś się jeszcze pamiętaw razie co się przypomni nie ma problemu ale to mam jeszcze kilka dobrych lat
Hahaha.
Ja pamiętamDziałania na ułamkach dziesiętnych. Kto pamięta dzielenie ułamków dziesiętnych ?
Kiedy ma się dzieci to jednak przechodzi się podstawówkę od nowa. Ja niedawno uczyłam się jak się liczy powłoki elektronowe![]()
Jeszcze fizyka, chemiaJa pamiętammatematyka z podstawówki to spoko. Gorzej matma licealna o profilu mat-inf. Na bieżąco miałam problem to ogarnąć a co dopiero teraz.
O to i tak ciepło, bo u nas tylko 5 stopni.. gorąca kawka wjechała na rozgrzanieMy wróciliśmy ze spaceru, jeszcze bujam wózkiem pod domemchłodny wiatr dziś. 15stopni a ja w rękawiczkach
![]()