U 

użytkowniczka 212
Gość
Ja z okolic Warszawy.A skad jesteście?
Ja Dolny Śląsk
@asiasiasia dla mnie raczej negatyw, ale trzymam kciuki, jeśli na żywo coś tam jest <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja z okolic Warszawy.A skad jesteście?
Ja Dolny Śląsk
no wlansie nie wiem czy jest hehe wiec sie nie napalam.Ja z okolic Warszawy.
@asiasiasia dla mnie raczej negatyw, ale trzymam kciuki, jeśli na żywo coś tam jest <3
Ja niestety nic nie widzę, ale trzymam mocno kciuki aby jutro już była wyraźniejsza kreska <3Laski jest biel.wizyra czy cos przebija ? Bo mi oczy plataja figle
Okolice KrakowaA skad jesteście?
Ja Dolny Śląsk

pewnie nie bedzir dzis pobolewa mnie brzuch jak na @.Ja niestety nic nie widzę, ale trzymam mocno kciuki aby jutro już była wyraźniejsza kreska <3
Miałam to samo! Jeszcze jak zobaczyłam ten szron na szybie to sobie myślę ja jebieU mnie też. Ale jak wyszłam na zewnątrz i mi jebło zimnem w ryj to od razu się rozbudzilam. To słońce mnie zmyliło

Spokojnej podróżyDzień dobry dziewczęta
Ja dziś wieczorem będę walczyć samotnie z 2-latką i toną bagażu podczas lotu do Polski - jedyne 22 godziny
Na szczęście tylko jedna przesiadka
Trzymajcie proszę kciuki
Po kilku dniach ohydnej pogody i wiatru takiego, że porywał owce dziś ciepło i słonecznie. To dorzucę jeszcze trochę słoneczka do bagażu. Nie cierpię australijskiej zimy, kocham polską wiosnę. Maju piękny bądź!!!
Wysikajcie coś fajnego pod moją nieobecność
 Trzymamy kciuki! Będzie dobrze
 Trzymamy kciuki! Będzie dobrze 

Uropy wakacyjne oczywiscie.Laski a gdzie wybieracie sie na ulopy ? Ja z synem i moim Panem P wybieramy sie do Pucka na dwa tygodnie tam mieszka moja babcia, potem syn jedzie na 2 tygodnie do swojego taty a ja z Panem P ruszamy do Karpacza na 5 dni ;p. A tak moze w sierpniu jesli bedzie jeszcze cieplo to do Łagowa bedziemy mieszkac w domku kolo jeziora
.
ja lece do Egiptu ZARAZ już czas walizkę wyciągaćLaski a gdzie wybieracie sie na ulopy ? Ja z synem i moim Panem P wybieramy sie do Pucka na dwa tygodnie tam mieszka moja babcia, potem syn jedzie na 2 tygodnie do swojego taty a ja z Panem P ruszamy do Karpacza na 5 dni ;p. A tak moze w sierpniu jesli bedzie jeszcze cieplo to do Łagowa bedziemy mieszkac w domku kolo jeziora
.