Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdjęcie!
Ja widzę prześwit
Rano robiłam, ale nic nie było. W sumie to mało możliwe, bo ostatnio stosunek był 24 kwietnia więc całkiem późno. A byłam dziś w rossku to stwierdziłam, że kupię mały zapasJa widzę prześwit![]()
Ja widzę
Komisja, dawać test. Niektore testy mają fabryczne inne nie, musi być przebłysk różu na żywo chociaz, jeśli nie na zdjęciu.A u mnie dziś chujocien. Okresu dalej nie ma. Zbieram siuśki i zaraz sikam na 2.
Czy facelle kłamie jak pink?![]()
Poprowadź kreski, daj parę zjebek. To i kresek "wincej" będzieJa Was bede banować za mówienie o cieniach a niewrzucanie zdjęć
18 dni od ostatniego stosunku test jest jak najbardziej wiarygodny. Tak podają różne str i czasami odpowiadają ginekolodzy.Dziewczyny jak jestem 12 dni po domniemanej owu to znaczy ze dzis dopiero mogloby wystapic zagniezdzenie ? I 17 mozna jeszcze cyknac test ? Troche szperam po necie ale wole was dopytac.