nieznośne_poplątanie
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na odwrót. Wejdę raz na ruski rok na tiktoka wysyłam staremu a on wszystko widział. Ale jeśli chodzi o twórczość, wizerunek i reklamę to muszę być na bieżąco i wiedzieć co się sprzedaje anco nie. W końcu pracuję w marketinguEhh, jesteście zupełnie jak mój stary. Pokazuje mi śmieszny filmik na fejsbuku a ja mówię bosz, człowieku ja to widziałam 3 miesiące temu na tiktoku![]()
Bardzo mi przykroNo i . dopiero teraz mogę wrzucić post . Cudów nie oczekiwałam ale dziś miała być @ a temp. 37,1 a @ brak pewnie wszystko się po kiełbasi cały cykl . ... Brak sił .
Ja teżJa mam tylko konto na fb, na którym nic nie mam.![]()
O nieee. Ja bym chciała pojechac do stanów, ale na wakacje, może także dłuższe.Dzień dobry dziewczęta w niedzielę
Wczoraj dużo postów było o tym, że chciałybyście pojechać do Stanów. Nie wiem czy wiecie, ale jest loteria wizowa. Wyjechałybyscie na tym etapie życia do Stanów wygrywając taką wizę?W ogóle czy kiedykolwiek chcecie zmienić kraj zamieszkania? Miłej niedzieli
![]()