Anezka11
Fanka BB :)
My z mężem też we wrześniu urlop  

Wakacji jako takich ja nie czuję, bo u mnie w pracy zawsze jest nawał roboty. Więc w miesiące letnie koncentruje się na pracy, ew. Jakieś szybkie wypady na weekendy. A we wrześniu jedziemy w moje ukochane Bieszczady - mój mąż nigdy tam nie był, więc obiecałam mu, że zaplanuję cały wyjazd i punkty do zwiedzania
 powiedział OK, ale moja lista atrakcji ciągle się wydłuża
 a on w nieświadomości myśli, że będzie sobie całe dnie pil piwko

Wakacji jako takich ja nie czuję, bo u mnie w pracy zawsze jest nawał roboty. Więc w miesiące letnie koncentruje się na pracy, ew. Jakieś szybkie wypady na weekendy. A we wrześniu jedziemy w moje ukochane Bieszczady - mój mąż nigdy tam nie był, więc obiecałam mu, że zaplanuję cały wyjazd i punkty do zwiedzania

Drudzy- jak mąż miał kilka lat. Za to Ci, którzy jeszcze żyją, to są zarąbiści- szczególnie dziadek kawalarz
 Drudzy- jak mąż miał kilka lat. Za to Ci, którzy jeszcze żyją, to są zarąbiści- szczególnie dziadek kawalarz 

jak mi coś tam wyjdzie to jeszcze trzeba będzie przekonać lekarza do leków...
 jak mi coś tam wyjdzie to jeszcze trzeba będzie przekonać lekarza do leków... 
  także kto był, to chętnie poczytam opinie
 także kto był, to chętnie poczytam opinie  ja nie potrafię pływać, ale już 2 razy byliśmy w Bieszczadach i za każdym razem pływaliśmy sobie z jednego końca Jeziora Solinskiego na drugie, robiliśmy postój na zapiekanki, ewentualne opalanko i z powrotem na drugi brzeg. Bajka
 ja nie potrafię pływać, ale już 2 razy byliśmy w Bieszczadach i za każdym razem pływaliśmy sobie z jednego końca Jeziora Solinskiego na drugie, robiliśmy postój na zapiekanki, ewentualne opalanko i z powrotem na drugi brzeg. Bajka 

robić
 robić