Kotciara
Moderator
Moi rodzice to w ogóle nawet nie są kościelni, ale to bardziej jest na zasadzie, że mają mnie jedną i nigdy na wesele dziecka nie pójdąhahaha, u mnie to samo. Wszyscy liczą na kościelny i wesele, a ja wiara i kościół mamy totalnie ze sobą nie po drodze

teście za to to inna bajka, u nich to jest typowe patrzenie co sąsiad pomyśli
 teście za to to inna bajka, u nich to jest typowe patrzenie co sąsiad pomyśli  ale żadne z nich nie wie ile teraz kosztuje talerzyk (a co dopiero za rok, za dwa) i mogą pojąć, że na weselu wcale nie „zarobimy”
 ale żadne z nich nie wie ile teraz kosztuje talerzyk (a co dopiero za rok, za dwa) i mogą pojąć, że na weselu wcale nie „zarobimy” 
Mojemu jak przedstawiłam cały potencjalny kosztorys wesela na 2024, to stwierdził że 12h zabawy nie jest warte ponad 100kGdzie tam rodzinny. Pierdolnięty ostro. Bo to jedyna taka impreza w życiu i on by chciał hucznie, żeby do końca życia zapamiętać. Ale nie ze mną takie numery
 polecam iść tym tropem
 polecam iść tym tropem 

ale zawsze był akceptowany i lubiany przez moją rodzinę
 ale zawsze był akceptowany i lubiany przez moją rodzinę oświadczył mi się bez towarzystwa innych osób na szczęście , bo wolałam , żeby to była tylko nasza chwilą  w  romantycznej atmosferze, po 6 latach związku
 oświadczył mi się bez towarzystwa innych osób na szczęście , bo wolałam , żeby to była tylko nasza chwilą  w  romantycznej atmosferze, po 6 latach związku