Charlotte9
Fanka BB :)
Coś mi się kojarzy że to 2019rok ale nie jestem pewnaHera to chyba znikneła, a potem ja oprzyszłam, bo kojarzę ją tylko ze starych wątków

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś mi się kojarzy że to 2019rok ale nie jestem pewnaHera to chyba znikneła, a potem ja oprzyszłam, bo kojarzę ją tylko ze starych wątków
Ja nie miałam ovitrelle, ale kojarzę, że często każą podawać na podstawie wielkości pęcherzyka na usg. Nie zawsze każą robić badaniaDziewczyny, które przyjmowały ovitrelle - miałyście zastrzyk tak z doopy tylko na podstawie wielkości pęcherzyka, czy robiłyście badania hormonów?
No ze wątek założyłaś, jak powiedziałaś tak zrobiłaśAle co?![]()
Bo ze mnie porządna dziewczynaNo ze wątek założyłaś, jak powiedziałaś tak zrobiłaś![]()
Z tych co najbardziej mi utknęły jakoś to ja pamiętam Hera, Gryfin, Zazuu
A ta Hera się chyba pojawiła ostatnio. Widzialam ja na jednym z ostatnich wątków mamusiowych. Wróciła w ciążyHera to chyba znikneła, a potem ja oprzyszłam, bo kojarzę ją tylko ze starych wątków
tak, tak, wróciła w ciążyA ta Hera się chyba pojawiła ostatnio. Widzialam ja na jednym z ostatnich wątków mamusiowych. Wróciła w ciąży
Listopad albo grudzień chyba.
Matka glupsza niż ta córka (dziecko notabene)...oo nie ma nigdzie opisu jak to przebiegało. Ale dziewczynka miała jednak 13 lat
![]()
Sperma w basenie, 13-letnia Polka w ciąży
Moja 13-letnia córka zaszła w ciążę po kąpieli w hotelowym basenie - twierdzi polska turystka i pozywa egipski hotel. Wszystko to wina spermy, która miałaby znajdować się w wodzie. O całej sprawie pisze "Daily Mail".tvn24.pl