Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma się co licytować, która dłużej, która ma gorzej. Wszystkie tak samo mocno to przeżywamyno chyba ja i Myszka Miki to największe staruchy tutaj
ale ja się nie licytujeNie ma się co licytować, która dłużej, która ma gorzej. Wszystkie tak samo mocno to przeżywamy
Oczywiście wiadomo, ze warto sprawdzić ponownie. Mąż miał po cyklu i odbloku wyniki bliskie dolnej granicy lub graniczne, więc zrobił odblok ponownie. Hormony do stanu sprzed mogą wracać do pół roku i też nie muszą, jeśli w ktorymś etapie była przesada. Mąż działał pod opieką lekarza, więc szczerze wierzę, że pod hardcorowym pół rocznym czasie, wszystko się unormuje.tak tylko dodam, że z nasieniem to nie jest tak, że jak jest ujowe to po trzech miesiącach rodzi się nowe i dobre![]()
ja robię 5-7 treningów w tygodniuA jak często dziewczyny ćwiczycie? U mnie to tak 3 razy w tygodniu to jest max. Czasem raz, a czasem w ogóle.
Wychodzi, że jestem leniem.ja robię 5-7 treningów w tygodniu
Ja cie rozumiem. Całe życie, do niedawna miałam niedowagę. I całe dzieciństwo, lata nastoletnie było zmuszanie mnie do jedzenia. Bo za mało, bo zle, bo za chuda. I że na pewno mam anemię- babcia. Co chwila latałam na badania krwi. Wyniki zawsze wzorowe.Mnie denerwuje, jak do mnie gadają, że się głodzę, jak np. nie mam ochoty na jedzenie, nie chce dokładki. No słuchajcie, chudzi ludzie też miewają gorsze dni. I wkurwia mnie to, jak piją do mnie. A w innym dniu' jeju jaj ty dużo zjadłaś! Życie jest niesprawiedliwe.
No faktycznie. I to oczywiście moja wina i trzeba mnie o tym poinformować jak to mam super.
nie martw się, ja nie ćwiczę w ogóleWychodzi, że jestem leniem.
Przez Was naprawdę czuje się leniem![]()