G
guest-1684512842
Gość
Dzwoniłam do ginekologa i pierwsze co kazał mi zrobić to powtórzyć badania (podobno ostatnio jest ich sporo w łódzkich laboratoriach). Oczywiście dam znać jak będę więcej wiedzieć. Trzymajcie kciuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powodzenia, daj znać jak sytuacja się rozwinie!Dzwoniłam do ginekologa i pierwsze co kazał mi zrobić to powtórzyć badania (podobno ostatnio jest ich sporo w łódzkich laboratoriach). Oczywiście dam znać jak będę więcej wiedzieć. Trzymajcie kciuki
Dzwoniłam do ginekologa i pierwsze co kazał mi zrobić to powtórzyć badania (podobno ostatnio jest ich sporo w łódzkich laboratoriach). Oczywiście dam znać jak będę więcej wiedzieć. Trzymajcie kciuki
Różnica może wynikać z laboratorium. I tak jest niskie, więc znajdź lekarza, który cie dobrze poprowadzi- najlepiej z jakiejś kliniki.Otrzymałam wyniki. AMH 0,822 ng/ml, a FSH 4,3 mIU/ml. Jest wzrost, ale i tak AMH mam poniżej normy.
Otrzymałam wyniki. AMH 0,822 ng/ml, a FSH 4,3 mIU/ml. Jest wzrost, ale i tak AMH mam poniżej normy.