AScarlett
Moderator
Ja raz siedziałam na paznokciach i na callu z pracyna szczescie moja stylistka nie gada nic, wiec moge sobie tel przegladac xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raz siedziałam na paznokciach i na callu z pracyna szczescie moja stylistka nie gada nic, wiec moge sobie tel przegladac xd
mega! Uwielbiam miejsca gdzie nie trzeba na sile paplac o pierdolach dla samego gadaniaJa raz siedziałam na paznokciach i na callu z pracy![]()
Wrzucili mi na popołudnie i nie mogłam niczego przesunąć
![]()
A ja nie mogę robić paznokciJa raz siedziałam na paznokciach i na callu z pracy![]()
Wrzucili mi na popołudnie i nie mogłam niczego przesunąć
![]()
dlaczego?A ja nie mogę robić paznokci
To dopiero ból dupy
CZemu nie możesz?A ja nie mogę robić paznokci
To dopiero ból dupy
dlaczego?
Dostaje uczulenia, najpierw robią mi się swedzace bąble koło paznokci potem ranki, a potem przechodzi na paznokcie łamią się kruszą odpadają. Robię hybrydy od wielkiego dzwonu, ale już wolę zwykłym lakierem pomalować bo żeby doprowadzić paznokcie do używalności potrzebuje kilku tygodni.CZemu nie możesz?![]()
Mi też na 26. 02wow nawet o tym nie pomyślałam. Mi teraz flo pokazuje termin na 26.02![]()
O kurde... A próbowałaś z różnymi lakierami?Dostaje uczulenia, najpierw robią mi się swedzace bąble koło paznokci potem ranki, a potem przechodzi na paznokcie łamią się kruszą odpadają. Robię hybrydy od wielkiego dzwonu, ale już wolę zwykłym lakierem pomalować bo żeby doprowadzić paznokcie do używalności potrzebuje kilku tygodni.