U
użytkownik 213578
Gość
No jutro mam po pracy, jestem bardzo ciekawa czy coś z tego będzieMasz pewnie zaraz wizytę u gina, więc będziesz wiedziała czy pękł.
Mialam ovi podane tylko raz, na 2 pęcherzykach. Jeden pękł, drugi nie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No jutro mam po pracy, jestem bardzo ciekawa czy coś z tego będzieMasz pewnie zaraz wizytę u gina, więc będziesz wiedziała czy pękł.
Ja siknę, ale to proforma, można od razu wpisać mi @ - tylko żeby szybko przyszedł, bo się wk...Mnie proszę jednak wypisać z testowania w tym miesiącu![]()
A mi do punkcji przy transferze za 1 razem podali 1 ovitrelle, a za drugim razem dali mi dwa strzały na razMasz pewnie zaraz wizytę u gina, więc będziesz wiedziała czy pękł.
słyszałam, że jak organizm słabo reaguje daje się podwójną dawkęA mi do punkcji przy transferze za 1 razem podali 1 ovitrelle, a za drugim razem dali mi dwa strzały na raz- nie wnikałam a szkoda
No ale mój dobrze zareagował za 1 razemsłyszałam, że jak organizm słabo reaguje daje się podwójną dawkę
a to nie wiemNo ale mój dobrze zareagował za 1 razem![]()
Ja miałam Zivafert raz i dwa pęcherzyki pękły, znajoma przez 4 miesiące dostawala Otrivelle i za każdym razem pękałynależy odciąć mi internet, naczytałam się że pęcherzyki nie pękają i mam stresa![]()
fajnie jakby tak byłoJa miałam Zivafert raz i dwa pęcherzyki pękły, znajoma przez 4 miesiące dostawala Otrivelle i za każdym razem pękały![]()
A Tobie pękają naturalnie czy nie?należy odciąć mi internet, naczytałam się że pęcherzyki nie pękają i mam stresa![]()