U
użytkownik 213578
Gość
Nie wiem, bo wgl nie rosły same z siebie. Nie miałam owulacjiA Tobie pękają naturalnie czy nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, bo wgl nie rosły same z siebie. Nie miałam owulacjiA Tobie pękają naturalnie czy nie?
Aaa, to w sumie wielka niewiadoma. Gratuluję skądinąd 2 pęcherzyków - ja o tym marzę i nic z tego, mimo że naturalnie owuluję i miałam dawkę 2x1 :/Nie wiem, bo wgl nie rosły same z siebie. Nie miałam owulacji
ja jestem bardzo zdziwiona, bo nie dość, że 2 to jeszcze w 9 dc już takie duże :O a brałam jedną tabletkę Aromka od 4 dc przez 5 dniAaa, to w sumie wielka niewiadoma. Gratuluję skądinąd 2 pęcherzyków - ja o tym marzę i nic z tego, mimo że naturalnie owuluję i miałam dawkę 2x1 :/
ja nie wiedziałam nawet, że takie są xDDziewczyny czy znacie wiarygodne strony internetowe, gdzie można zamówić receptę? Receptomat znam, korzystałyście z czegoś jeszcze?
Przeczytaj proszę pierwszy post.Hej! U nas synek prawie 21 miesięcy na stanie zaczął przesypiać noce więc my zaczęliśmy działać23.05 test negatywny, ale zrobię jeszcze test dla pewności w niedzielę, także trzymajcie kciuki
![]()
Ja korzystałam z jakiegoś telemedi i kojarzę jeszcze dimedic, ale nie korzystałam.Dziewczyny czy znacie wiarygodne strony internetowe, gdzie można zamówić receptę? Receptomat znam, korzystałyście z czegoś jeszcze?
Zawsze mi pękały nawet jak były trzywięc myślę że testowanie za 2 tygodnie, o ile pęknie po zastrzyku. Zdarzało Wam się, że nie pękały?
Nie korzystałam ale koleżanka moja częsty tabletki anty brała z e-receptomat czy e-recepta jakos tak.Dziewczyny czy znacie wiarygodne strony internetowe, gdzie można zamówić receptę? Receptomat znam, korzystałyście z czegoś jeszcze?
Pocieszacie mnie <3Zawsze mi pękały nawet jak były trzy![]()