reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

na bezcłowym drożej niż w markecie 🤣
W sumie dawno alko na bezclowce nie kupowałam;) w Europie się nie opłaca. Ale może w Egipcie akurat.
W Gruzji było zajebiscie alkoholowo. Idziesz sobiebulica, jest jakaś piwniczka i znak ze wino. Wchodzisz a tam Ci wlewają z beczki do buteli plastikowej. Wcześniej oczywiście sobie testujesz które 🤣🤣 Także z piwniczki już się wychodzi lekko zataczając.

reklama
W sumie dawno alko na bezclowce nie kupowałam;) w Europie się nie opłaca. Ale może w Egipcie akurat.
W Gruzji było zajebiscie alkoholowo. Idziesz sobiebulica, jest jakaś piwniczka i znak ze wino. Wchodzisz a tam Ci wlewają z beczki do buteli plastikowej. Wcześniej oczywiście sobie testujesz które 🤣🤣 Także z piwniczki już się wychodzi lekko zataczając.
w Egipcie się w sklepie raczej nie kupi alko. Na lotnisku też nie widziałam chyba. Tyle co w samolocie ale np. Ballantines drożej niż w biedronce

Dołączam do powyższego wprost ze szpitalnego łóżka.
Doktor powiedział mi dziś, że 4-6 tygodni po zabiegu mam przyjść na kontrole i rozważymy stymulację i 3 inseminację. Czyli w sumie, skoro nie mam swoich owu, to przez najbliższe 2 cykle będę zasilać szeregi pauzujących
A coś tam Ci znaleźli? Jak w ogóle zabieg? Jak się czujesz?

Dołączam do powyższego wprost ze szpitalnego łóżka.
Doktor powiedział mi dziś, że 4-6 tygodni po zabiegu mam przyjść na kontrole i rozważymy stymulację i 3 inseminację. Czyli w sumie, skoro nie mam swoich owu, to przez najbliższe 2 cykle będę zasilać szeregi pauzujących
Jak się czujesz?

Dopiero jutro rano będą szukać 😜
Dam znać, jak się ogarnę po. Teraz jestem na etapie zaskoczenia tym, że do jedzenia dostałam jakąś podłą zupę i to wszystko, bo przed zabiegiem konieczna jest dieta
Aaa okej czyli dopiero na drugi dzień zabieg. To trochę inaczej niż ja mam mieć. I tak samo 3 dni w szpitalu i potem l4?

Aaa okej czyli dopiero na drugi dzień zabieg. To trochę inaczej niż ja mam mieć. I tak samo 3 dni w szpitalu i potem l4?
Ty miałaś już zalecenia dietetyczne w tej rozpisce, więc może stąd różnica.
3 dni w szpitalu, wiec wyjdę w dzień matki. Jest to ewidentnie znak, podobnie jak bocian, który przeleciał nam nad autem, gdy wyjeżdżaliśmy rano do szpitala 😄
I 2 tygodnie chorobowego 😊

reklama
Do góry