reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie 41 dc, 10dpo, temperatura wciąż wysoko. Mam nadzieje, że @ naprawdę w końcu przyjdzie w poniedziałek, chce już zacząć kolejny cykl, a nie tkwić ciągle w tym stanie zawieszenia. 😶
trzymam kciuki 🤞, akurat w tym miesiącu doskonale Cię rozumiem

Jak się uda w czerwcu, to już będę miała marcowe :D Jestem chyba postrzelona, bo sprawdzam co miesiąc, na kiedy ewentualnie poród o_O🙈
Ja też tak robię. I za każdym razem mnie to cieszy ♡ jestem z testowania 30.05, więc jeszcze mam szansę 💪 i termin mi wypada 6.02. A córeczka szwagra ma 27.01. I cieszę się, że urodzinki się nie pokryją 😅 dla mnie to sprawdzanie daty jest przyjemnym otwarciem cyklu ❤️

wrzątkiem polewa się tylko plamę nie cała bluzkę. Próbowałam nie raz i nie wierzyłam, że tak banalny sposób może zadziałać. Bluzki dalej są w idealnym stanie ;)
W takim razie dzięki za patent!
Mój chłop ma obsesję na punkcie małych plamek, które mam odpierać. I jaramy się każdym protipem na odplamianie 😅
Ja już jestem na tym etapie, kiedy nowa gąbka w zlewie mnie cieszy 😅

reklama
Leć na bete! Cień widać! Odczaruj ten Maj!

A u mnie podobna sytuacja do tej z poprzedniego cyklu. Zerknijcie na moj wykress, owulka byla wczoraj nie? 😒 a nie w poniedziałek….
Narazie ciężko stwierdzić. Jeszcze parę temperatur. U mnie też nic czytelnego zwlaszcza, że nie zdążyłam wyłapać piku, a jak mąż wyjechał to już było mi wszystko jedno.
I sama nie wiem czy ta owulacja była tego 23 czy nie, 3 dnia po stosunku więc szanse 3%🤣

Załączniki

• Screenshot_20230525_082205_Flo.jpg
    Screenshot_20230525_082205_Flo.jpg
    116,5 KB · Wyświetleń: 45
Do góry