Serio
Fanka BB :)
Inny profil poprosimy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Inny profil poprosimy
nie almette tylko LametteJa mam koleżankę z liceum w labie. Sama nie ma dzieci i wnioskuje, że również boryka się z problemem niepłodności bądź jakąs chorobą. Nigdy nei pytałam, ona tez nie. Ale była mojego męża pracuje w aptece i omijam ją szerokim lukiem, tym bardziej jak miałam kupić almette czy ovitrelle![]()
nie widzę nicA Teraz
ledwo się powstrzymałam przed żartem na ten temat xdnie almette tylko Lamette![]()
niestety nie widzę nic, co mogłoby coś znaczyćA Teraz
jak żarty to wal śmiało... ja mam duże poczucie humoruledwo się powstrzymałam przed żartem na ten temat xd
troche sie balam, ze zostane odebrana jako czepialska o literowki, ale dobrze wiedziec, nastepnym razem wjezdzam cala na bialojak żarty to wal śmiało... ja mam duże poczucie humorutego czarnego aż zanadto
![]()