E
eag
Gość
Miesiąc temu Beta była <0.100 teraz <0.200 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekaj, czekaj co? Masz betę?No niestetychujocienie górą xD w sobotę mam gineksa i lecimy dalej z tematem! Spooooko nie jest mi ani przykro, ani nie jestem zawiedziona xD Po prostu wiedziałam, ze tak będzie
![]()
no tak xdCzekaj, czekaj co? Masz betę?
Nie ma co wierzyć chujocieniomMiesiąc temu Beta była <0.100 teraz <0.200![]()
dokładnie takNie ma co wierzyć chujocieniom![]()
ja szczerze nic nie widziałam ale skoro tyle osób widziało to chyba coś musiało być, może fabrycznaNie ma co wierzyć chujocieniom![]()
trochę mnie to zgubiło bo na 4 testach różnych firm fabryczneja szczerze nic nie widziałam ale skoro tyle osób widziało to chyba coś musiało być, może fabryczna![]()
Hej, jestem odrętwiała emocjonalnie po ostatnim info od męża, że na razie nie chce się starać i też coś we mnie pękło w tym aspekcie... nawet nie mam siły/chęci jakoś bardzo drążyć tego tematu, ale prawdopodobnie chodzi najbardziej o wypalenie seksem staraczkowym, bo nawet przy ostatnim seksie zapytał, czy "mam ochotę czy to dni płodne"... więc na razie stopuje/pauzuje - cholera wie jak to nazwać, seks bez zabezpieczenia jest, ale nawet nie chce wiedzieć czy owu była czy nie i kiedy będzie... więc będę testować po prostu jak okres by się spóźniał. Ale w takiej atmosferze, to aż strach płodzić to dziecię ;D@Panda91 co u Ciebie? Nic się nie odzywasz![]()
Ale chujowoNo niestetychujocienie górą xD w sobotę mam gineksa i lecimy dalej z tematem! Spooooko nie jest mi ani przykro, ani nie jestem zawiedziona xD Po prostu wiedziałam, ze tak będzie
![]()