anyżowa
Fanka BB :)
Im bliżej końca tym bardziej się rozpisujemyWiecie ze przekroczymy dzisiaj chyba 800 stron?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Im bliżej końca tym bardziej się rozpisujemyWiecie ze przekroczymy dzisiaj chyba 800 stron?
Ejj, to ktoś tu leci w ciula!Ej a w ogóle z nami tez sa tu Polacy, ta sama wycieczka, 18-26 i my mamy 7 noclegów a oni 8...
Nie jesteśEj dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
I nawet zbytnio nie potrzebowałyście moim tematów do rozmówWiecie ze przekroczymy dzisiaj chyba 800 stron?
Dzisiaj szły jakoś sameI nawet zbytnio nie potrzebowałyście moim tematów do rozmów![]()
Ewidentnie! Ktoś musiał się pomylić i teraz brnął w kłamstwo.Ejj, to ktoś tu leci w ciula!
Super, że hormony masz perfekt@997tenNumerToKlopoty Byłaś na becie ??
Dziewczyny ja miałam rozmowę z lekarzem z kliniki. Hormony wszystkie perfekt, morfologia tez, AMH 2,84. Jedynie co to niedobór żelaza i witaminy d3 (biorę 3000 jednostek dziennie). Lekarz wypisze receptę i wyśle pocztą. Zdecydowałam się na icsi naturalle czyli mała stymulacja ( clomifen, perfoveris i ovitrelle)
Powiedzcie mi czy to AMH nie jest za niskie jak na mój wiek 23 lata?