reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Neee... jeszcze żadnego testu przykładowego nie udało mi się zdać na 100%. Maksymalnie miałam 96%.
Dobry wynik, musi być dobrze, żeby tylko pytania z kosmosu się nie trafiły
james franco please GIF

reklama
Ej dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
W basenie mam wrażenie jest tłoczno, ktoś skacze, chlapie, drze jape, i plynie kolo Twoich nóg. Nad morzem przestrzeń, mimo tlocznych plaż, w wodzie jest przestrzeń. Tylko woda z basenu wygrywa z wodą z morza 😁😁😁 jest cieplejsza.

Ufff ale się wyspałam! Byłam na zakupach, kupiłam sobie dwa desperadosy i mam zamiar je wypić ze smakiem 🤣 co do korków w miastach.. na mojej pięknej podhalańskiej wsi, kiedy sezon się zaczyna w pełni… podjęli decyzje o zerwaniu asfaltu na odcinku 4km, budują mostki, robią ścieżkę rowerową a to wszystko na drodze wojewódzkiej 🤦‍♀️🤣 Polska! Teraz już się w góry nie będzie jechać 3h tylko 187362846h… a my mieszkańcy ochujejemy 🤣 wkurwili mnie w ogóle w robocie bo mam jutro nockę, jeszcze zmieniam kolegę godzinę wcześniej wiec w sumie idę na 13h a Komendat stwierdził, ze noooo Pani Agnieszko TRZEBA BY JUTRO JECHAĆ NA STRZELANIE, WPISZE SE PANI NADGODZINKI xD także na 12 jadę na strzelanie do powiatu, do domu i do pracy… a w dupie mam te jego 3 nadgodzinki czyli aż 79zl xd no! 🤬

Ufff ale się wyspałam! Byłam na zakupach, kupiłam sobie dwa desperadosy i mam zamiar je wypić ze smakiem 🤣 co do korków w miastach.. na mojej pięknej podhalańskiej wsi, kiedy sezon się zaczyna w pełni… podjęli decyzje o zerwaniu asfaltu na odcinku 4km, budują mostki, robią ścieżkę rowerową a to wszystko na drodze wojewódzkiej 🤦‍♀️🤣 Polska! Teraz już się w góry nie będzie jechać 3h tylko 187362846h… a my mieszkańcy ochujejemy 🤣 wkurwili mnie w ogóle w robocie bo mam jutro nockę, jeszcze zmieniam kolegę godzinę wcześniej wiec w sumie idę na 13h a Komendat stwierdził, ze noooo Pani Agnieszko TRZEBA BY JUTRO JECHAĆ NA STRZELANIE, WPISZE SE PANI NADGODZINKI xD także na 12 jadę na strzelanie do powiatu, do domu i do pracy… a w dupie mam te jego 3 nadgodzinki czyli aż 79zl xd no! 🤬
No to już wiemy, że mamy na pewno dwie Agnieszki na grupie ;)

reklama
Do góry