amusedxxx
Moderator
To zmieniłam na fasolkiPiąteczka!btw jak patrzę na Twój awatar na telefonie, to cały czas myślę, że są tam na nim jajka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zmieniłam na fasolkiPiąteczka!btw jak patrzę na Twój awatar na telefonie, to cały czas myślę, że są tam na nim jajka
![]()
Kot moich rodziców kiedyś im przyniósł do domu ptaka, tylko jak go wypuścił z paszczy to się okazało, że jeszcze latał i zaczął im się biedny obijać o ściany i zostawiać krwawe śladyMysz numer 2. Malutka. Zjadła na moich oczach
Koty są zabójcze i ich styl byciaMysz numer 3. Przyniosła do.domu. Nie zjadła
Pozdrawiam imienniczkę![]()
Nasza kotka stojąc na poręczy balkonu złapała w locie nietoperza i przyniosła nam do domu.Kot moich rodziców kiedyś im przyniósł do domu ptaka, tylko jak go wypuścił z paszczy to się okazało, że jeszcze latał i zaczął im się biedny obijać o ściany i zostawiać krwawe ślady![]()
Koty są zabójcze i ich styl bycia
Uwielbiam![]()
Bardzo chętnie stąd pójdziemySpojrzałam na pierwszą stronę, bo może coś przeoczyłam. Ale niee... to chociaż rym ułożyłam!
Wszystkie czerwcowe zmykają na wątki mamusiowe!![]()
też kocham koty, mam trzy, właśnie przed chwilą moja kotka porzygała się na dywanik w łazience, poszliśmy z mężem sprzątać, a mnie tak zaczęło zaciągać, że mąż mnie wygonił i jak biegłam do łazienki na dole to krzyczał "chociaż Ty się na dywanik w łazience nie porzygaj!"Kocham koty. Mam 3. Jednego na dworze nad czym ubolewam. Kolejne 2 w domu. Juz się nie zdecyduje na kota wolno żyjącego