Tralalala25
Fanka BB :)
trzymamy!!!Dzień dobry. Mnie strasznie boli głowa..zastanawiam się czy to może od leków na przeczyszczenie, które mi dalijakbym miała.olbrzymiego kaca.
Trzymajta kciuki! Miłego dnia![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymamy!!!Dzień dobry. Mnie strasznie boli głowa..zastanawiam się czy to może od leków na przeczyszczenie, które mi dalijakbym miała.olbrzymiego kaca.
No ja lubię astrologię ale nie kieruję się tym w życiu tylko raczej dla zabawy to traktuję, z przymrużeniem oka xd a nie, że chce mieć dziecko spod jakiegoś znaku bo to by było nienormalneZnaki zodiaku dość często przewijają się tutaj w rozmowach.![]()
DL ws Horien
Ja jeszcze nie miałam tych easy@homeW rankingu testów lh wygrywa DL ja tylko te stosuje, jeszcze w aptece kupowałam jakies i były podobne do DL, ale nie pamietam nazwy.
Te one stepy wyglądają tak samo badziewnie jak horienyHorieny są porównywalne do One Stepów pod względem wybarwienia. W tym cyklu testowałam easy@home całkiem fajnie się wybarwiają.
kurczę, ja nic nie widzęja właśnie wstałam na siku haha. No ja gołym okiem widze bez przypatrywania sięprzypominam, ze czułość 25. Później jak wstanę to się może przejadę po 10, a jak nie to poczekam do jutra
Noo, strasznie słabo... easy@home miałam z Amazona za bodajże 45 zł. 20 owulaków i 5 ciążowychTe one stepy wyglądają tak samo badziewnie jak horieny
Moze się jeszcze skusze na easy@home![]()
trzymam kciuki za dzisiejsze badanie!Dzień dobry. Mnie strasznie boli głowa..zastanawiam się czy to może od leków na przeczyszczenie, które mi dalijakbym miała.olbrzymiego kaca.
Dasz radę! Trzymam kciukiDzień dobry. Mnie strasznie boli głowa..zastanawiam się czy to może od leków na przeczyszczenie, które mi dalijakbym miała.olbrzymiego kaca.