Kasienkaol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale pazySkoro dzis negatv…. To za te kreski![]()
Wredna @.Sikałabym już na coś, a tu dalej @![]()
Ehh no trudne toNajgorsze co może się trafić to brak wsparcia w bliskich. Znam Twój ból doskonale, ale przestałam się oglądać na rodzinę. Ja nie usłyszałam też od swojej mamy ani słowa jak jej powiedziałam, że poroniłam - ani że jej przykro ani nic, dosłownie zmieniła temat. Bratowa nie wiedziała, że byłam w ciąży i niefortunnie wybrała nieświadomie moment żeby powiedzieć o swojej ciąży, kiedy ja zaczęłam krwawić. Takie życie. Nie rozumie ten, co tego nie przechodził.
Tak jak napisała @nikaplis twarzą w twarz trudniej trzymać fason. Z drugiej strony nie wiem dlaczego mamy też ukrywać swoje emocje, dodatkowo znosząc jeszcze swój ból.
Tulę mocno![]()
A kiedy masz zazwyczaj owulki?Wredna @.Ja szczam na owulaki od 3 dni, dzisiaj mam 13 dc, śluzu troszkę płodnego dziś widziałam, ale to jeszcze nie to
![]()
Między 14 a 16, 17A kiedy masz zazwyczaj owulki?![]()
A czyli na dniach - to to musi być miły weekendMiędzy 14 a 16, 17![]()