U
użytkownik 213578
Gość
33-35 i czasem takie długie bo mam pcosA ile masz zazwyczaj? Ja nie liczę cyklu od plamień, tylko od pierwszego dnia żywej krwi, wiec obserwuj jak się rozkręca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
33-35 i czasem takie długie bo mam pcosA ile masz zazwyczaj? Ja nie liczę cyklu od plamień, tylko od pierwszego dnia żywej krwi, wiec obserwuj jak się rozkręca
Ja dostałam 42 dnia. A dwa tygodnie właśnie przed okresem tym pierwszym po zabiegu miałam ból owulacyjny i śluz płodny.A po jakim czasie dostałaś pierwszą @ od łyżeczkowania? Bo ja dopiero po 44 dniach, owulacja w tym cyklu "zerowym" dopiero była w 30 dc, normalnie mam w 19 dc. I też zastanawiam się czy znowu będzie tak późno, czy może wróci do starego rytmuale ja dla bezpieczeństwa będę robić owulaki od 10 dc + pomiar temperatury
Ja bym w takim razie zaczęła już teraz robić owulaki, aby na pewno nie przegapićJa dostałam 42 dnia. A dwa tygodnie właśnie przed okresem tym pierwszym po zabiegu miałam ból owulacyjny i śluz płodny.
No to będę działaćJa bym w takim razie zaczęła już teraz robić owulaki, aby na pewno nie przegapić![]()
jak było małe prawdopodobieństwo owulacji to robiłam jeden, a jak już się zaczynał potencjalny czas płodny to dwa robiłam: od rana z drugich sików i wieczorem tak o 20No to będę działaća kiedy najlepiej robić? Rano czy wieczorem?
biało, ale plamienia na wkładce nie widać jedynie jak skorzystam z toalety na papierze różowy/jasnoczerwony ślad
W moim poprzednim cyklu kilka dni przed @ miałam plamienia. W tym to w ogóle był odjazd, bo jednorazowo pojawiła się krew, później plamienia, później dwa dni nic i dopiero @. Na dodatek też nic mnie nie bolało (wyjątkowo). Czasami organizm robi takie psikusy. A jakieś trzy miesiące temu miałam cykl 22 dniowy, ale to było po antybiotykoterapii i po drożności. A wydawało mi się, że skoro wszystko jest sztucznie regulowane to będzie jak w zegarku.Jeżeli to okres to mój cykl będzie miał 22 dni :O
Niestety nawet doz nie uratuje tego cykluja i tak będę trzymać![]()