reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja w czwartek zaczynam stymulację numer 2.
Robiliśmy badania nasienia we wrześniu 2022 i wszystko wyszło ok. Myślicie, że jest potrzeba powtarzać? Czy dać na spokojnie czas ze stymulacjami?

Brak owulaków zmotywował mnie do mierzenia temperatury i sama jestem z siebie dumna, że mi to wychodzi nawet regularnie 😅 ale póki co same niziny, mam nadzieje że skoczy na dniach :) i ostatnio pytałam jak robicie jak macie potrzebę wstać w nocy siusiu czy coś w tym stylu - te dwa skoki temperatury na początku cyklu to właśnie jak się zrywałam w nocy. Wiec teraz zaciskam nogi, może się walić i palić a ja leżę jak kłoda do 7 😅

Załączniki

• IMG_9852.jpeg
    IMG_9852.jpeg
    41,5 KB · Wyświetleń: 68
Jak czuję się dzisiaj? Obserwuj jego zachowanie, mowę, sprawność fizyczną i źrenice czy są równe. Ma problemy z nadciśnieniem?
dziękuję za to pytanie😉 przedwczoraj szybko się z tym uporał, wczoraj był dłużej nieswój ale myślę, że akcja z mamą i ogólne newsy wczorajsze też trochę na to wpłynęły, dziś obudził się z uśmiechem no i teraz też mi napisał, że wszystko ok 😊 miał epizod związany z nadciśnieniem i przyjmował leki w zeszłym roku, od roku mierzy ciśnienie stale (naprawdę codziennie a czasem i 2 razy) i jest ok, rzeczywiście w niedzielę po wystąpieniu tego bólu było lekko podwyższone, ale lekko. Obserwujemy dalej.

Brak owulaków zmotywował mnie do mierzenia temperatury i sama jestem z siebie dumna, że mi to wychodzi nawet regularnie 😅 ale póki co same niziny, mam nadzieje że skoczy na dniach :) i ostatnio pytałam jak robicie jak macie potrzebę wstać w nocy siusiu czy coś w tym stylu - te dwa skoki temperatury na początku cyklu to właśnie jak się zrywałam w nocy. Wiec teraz zaciskam nogi, może się walić i palić a ja leżę jak kłoda do 7 😅
super, mam nadzieje że temperatura pięknie pokryje się z owulakami 🙈 i że wytrwasz w mierzeniu 😁

W ogóle trochę z doopy zaczęłam już robić owulaki, bo owulacji przed 18 dc w ogóle się nie spodziewam, a tu drugi test owulacyjny wyszedł znacznie mocniejszy niż wczoraj 🤔 temperatura nadal jest raczej dość okresowa, ale bardzo mnie ciekawi co z tego wyjdzie i czy będą coraz mocniejsze czy to tylko "fałszywy alarm"

Załączniki

• IMG_6195.jpeg
    IMG_6195.jpeg
    65 KB · Wyświetleń: 85
W ogóle trochę z doopy zaczęłam już robić owulaki, bo owulacji przed 18 dc w ogóle się nie spodziewam, a tu drugi test owulacyjny wyszedł znacznie mocniejszy niż wczoraj 🤔 temperatura nadal jest raczej dość okresowa, ale bardzo mnie ciekawi co z tego wyjdzie i czy będą coraz mocniejsze czy to tylko "fałszywy alarm"
A kiedy masz zazwyczaj owulacje? W którym dc

reklama
Do góry