reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny które robią facelle proszę o diagnozę. 14 dni po wg flo. Ten facelle ma taką fabryczną? Dzisiaj mam ochotę z mężem na drinka i wolałam 100% mieć pewność że moge.
moim zdaniem to fabryczna. Szczególnie w połączeniu ze spadkiem temperatury oraz faktem, że 14dpo to już powinna być ładna kreska, a nie ze trzeba mrużyć oczy, żeby dojrzeć cień

reklama
Dziewczyny które robią facelle proszę o diagnozę. 14 dni po wg flo. Ten facelle ma taką fabryczną? Dzisiaj mam ochotę z mężem na drinka i wolałam 100% mieć pewność że moge.
Niestety wygląda to trochę jak choojocień, mam nadzieje oczywiście że nim nie jest ale tak wyglądał mój Facelle przy becie 2,3>
(Nie wiem czy widać)

Załączniki

• 70644632413__B0FF0EA2-ACD9-428E-B9F1-CB9E3D89CE20.jpeg
    70644632413__B0FF0EA2-ACD9-428E-B9F1-CB9E3D89CE20.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 144
Hmmm, nie wiem czy to chujocien czy nie - ja facelle robiłam tylko przy biochemie i wyglądała podobnie.
Odpuściłabym tego drinka i jutro inny test
@black_angel
Zobacz załącznik 1534918
Tu miałam bete ok 9, tak wyglądał facelle.
moim zdaniem to fabryczna. Szczególnie w połączeniu ze spadkiem temperatury oraz faktem, że 14dpo to już powinna być ładna kreska, a nie ze trzeba mrużyć oczy, żeby dojrzeć cień
Niestety wygląda to trochę jak choojocień, mam nadzieje oczywiście że nim nie jest ale tak wyglądał mój Facelle przy becie 2,3>
(Nie wiem czy widać)
Czyli co dziewczyny ja tez tak myślę, że przy stosunku 20.05 jesli max ovulka mogła być 25 lub 26.05 to 13/14 dni po krecha powinna byc porządna a temperatura w górze? To przebichujek i nic poza tym?

Czyli co dziewczyny ja tez tak myślę, że przy stosunku 20.05 jesli max ovulka mogła być 25 lub 26.05 to 13/14 dni po krecha powinna byc porządna a temperatura w górze? To przebichujek i nic poza tym?
Sama wiesz ze implantacja w 14dpo nie brzmi pozytywnie... A testy to tylko kawałek plastiku, nie raz były fałszywki.

Ale dla spokojnej głowy to bym jutro sprawdziła innym testem i tak 🤷‍♀️

wlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3

Czy udało się wam kiedykolwiek wywołać miesiączkę innym sposobem niż farmakologiczny?

Ja ostatnio jak robiłam facelle w dniu miesiączki to nawet nie miałam cienia cienia 🙂

Czyli ? Powinnam czekać do pojutrza? I nasikać czy przebichujek?
no powiem Ci, że mój był chyba wyraźniejszy i widać było na żywo, że różowy. Na zdjęciu jest dość świeży test, bez wyschnięcia, bo jeszcze taki różowawy i zaraz potem byłam na becie… U Ciebie owszem widać, ale na dużym przybliżeniu i wygląda na wyschnięty już chyba? Bo wyschnięty zawsze jest wyraźniejszy 😝 Ciężko mi powiedzieć, szkoda, że nie masz jakiegoś innego w zanadrzu

reklama
Do góry