nindziaa
Moderator
Tak ja to widziałam, nie odpisałam bo już chciałam się usunąćJa pisałam, ale nikt ze mną nie podjął dyskusji na ten temat .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja to widziałam, nie odpisałam bo już chciałam się usunąćJa pisałam, ale nikt ze mną nie podjął dyskusji na ten temat .
No jednak jest to dziwne, że nikt tej ciąży nie zauważył. Wszystkie ciężarne w moim otoczeniu miały akurat wielkie brzuchy i choćby się owijały bandażami i folią spożywczą to nie było by szans żeby to ukryć. Jak byłam w gimnazjum, dziewczyna z klasy wyżej też wpadła na pomysł owijania niechcianej ciąży bandażami i równych głupot, co skutkowało tym, że ostatecznie ciąża i tak się wydało a ona urodziła niepełnosprawnego syna i teraz wszelkimi sposobami walaczą o jego sprawność.
Plus nie ma sensu porównywać spotkań z kimś nawet i 7 razy w tygodniu do mieszkania z kimś. Bo zakładam, ze ta 15latka z matką mieszkała. Jeśli nie mieszkała to nie ma czym gadać. A jeśli mieszkała to jednak jest dużo większa szansa by zobaczyć kogoś wtedy w piżamie/w łazience/kiedy śpi lub kiedy po prostu straci czujność w ukrywaniu brzuszka.
Dlatego właśnie zapytałam czy to wątek kreskowy czy kreskowo-cieżarowkowy.Tak ja to widziałam, nie odpisałam bo już chciałam się usunąćRozumiem oczywiście
Tylko z lekka mi się przykro robi, że jakis podzial zapanował na te co mogą się odzywać bo długo się starały i na te co nie mogą bo starały się krócej xD Dlatego się odezwałam
Ale już sobie ide, oczywiście czytać będę bo niezmiennie kibicuję wszystkim i kazdej z osobna.
wlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3eh, kwas za kwasem na tym wątkucóż, nie wiem już co mam z tym wszystkim zrobić. Atomosfera, ze siekierą można ciąć...
@Tralalala25 czekam na wyniki![]()
O nie!wlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
o niewlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
bardzo mi przykro!wlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3