Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uda się, uda! Może nie teraz i może przejdziesz już na etap porzucenia myśli o dziecku i może gdy już stracisz nadzieję... może właśnie wtedy się uda. Wierzę w moc zaciściętych kciuków staraczek. A tutaj wszystkie w Ciebie wierząfala na forum, mój brat będzie Ojcem... lepszego momentu sobie nie wyobrażamale wiadomo, kest jak jest, nie wierzę w to, ze się uda
Oj, nie ledwo co. Widać i to coś różowegoDziś też coś widaćledwo co ale jest Zobacz załącznik 1540572
kochanaUda się, uda! Może nie teraz i może przejdziesz już na etap porzucenia myśli o dziecku i może gdy już stracisz nadzieję... może właśnie wtedy się uda. Wierzę w moc zaciściętych kciuków staraczek. A tutaj wszystkie w Ciebie wierzą![]()
oooo właśnieNie lubię też takich wizyt gdzie goście nie potrafią pójść do domu o cywilizowanej godzinie
tak, ja jak brałam to tak robiłam.Wiesiołka przestajecie brać jak testy owu są pozytywne?