Panda91
Fanka BB :)
Będzie dobrzeDziewczyny trzymajcie kciuki za mnie proszę, za godzinę mam rozmowę w pracy odnośnie warunków przedłużenia umowy. Jeny ale się stresuję, nie mam pojęcia czego się spodziewać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrzeDziewczyny trzymajcie kciuki za mnie proszę, za godzinę mam rozmowę w pracy odnośnie warunków przedłużenia umowy. Jeny ale się stresuję, nie mam pojęcia czego się spodziewać
moim jedynym oczekiwaniem sa hajsy, bo jak na razie bardzo kiepsko mi placaBędzie dobrzePamiętaj, ze takie rozmowy są nie tylko dla pracodawcy, ale tez dla pracowników i Ty tez możesz mieć swoje oczekiwania zmian itp.
daj znac po
Powodzenia, walcz o swoje i nie zgadzaj się na nic bez porządnego zastanowieniamoim jedynym oczekiwaniem sa hajsy, bo jak na razie bardzo kiepsko mi placa![]()
Powodzeniamoim jedynym oczekiwaniem sa hajsy, bo jak na razie bardzo kiepsko mi placa![]()
A ja mam znow owulacje praktycznie tylko z lewo jajnika. Los to jest przewrotny.1.07. mam urodziny i tego dnia dowiem się, czy mój lewy jajnik po drożnej stronie ruszył po stymulacji. Moim życzeniem urodzinowym jest zobaczyć na USG pęcherzyki na lewym jajniku
Jeśli dziś mamy dzień kciuków, to proszę trzymajcie i za mnie![]()
Jak urodziny, to i prezent musi być wyjątkowy. Trzymam mocno1.07. mam urodziny i tego dnia dowiem się, czy mój lewy jajnik po drożnej stronie ruszył po stymulacji. Moim życzeniem urodzinowym jest zobaczyć na USG pęcherzyki na lewym jajniku
1.07. mam urodziny i tego dnia dowiem się, czy mój lewy jajnik po drożnej stronie ruszył po stymulacji. Moim życzeniem urodzinowym jest zobaczyć na USG pęcherzyki na lewym jajniku
Ciekawe jak u Ciebie wyjdzie z drożnością, byc może u Ciebie to badanie będzie kluczoweA ja mam znow owulacje praktycznie tylko z lewo jajnika. Los to jest przewrotny.