reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

zdaje się, że Wiki - Ewy też mało waży i Tolcia? bo reszta dziewczynek chyba cięższa...

Wczoraj ważyłam córcię - 8800g. Niewiele, ale ja się cieszę, bo to oznacza że w ciągu ostatniego m-ca przybrała na wadze 300g, ostatnio było tylko 100 czy 150g. Tak więc istnieje podejrzenie, że jednak pani doktor miała rację mówiąc, że córcia ma skazę białkową.

A dzis w ramach testowania mleka sojowego dalam mu mleko z cornflaksami i o dziwo jadl i nie pluł mlekiem choc ma specyficzny smak.

Ja dawałam Wiktorii waniliowe mleko, bardzo jej smakowało. Teraz daję naturalne, myślałam że nie będzie chciała pić, a tu niespodzianka - też jej smakuje.

Możemy pomarzyć. Chyba, że jest bez mleka;-)

reklama
Czy wasze dzieci jedzą truskawki? Bo K. wypluwa :baffled:.
blueberry ja odpowiem, bo inni chyba śpią;-) Za pierwszym razem jak dałam to wypluła, za drugiem tez, a teraz nie można jej odciągnąć od miseczki z truskawkami. Je bez cukru, bo jak dawałam z cukrem to lizała i pluła (nie smakowało jej).

blueberry ja odpowiem, bo inni chyba śpią;-) Za pierwszym razem jak dałam to wypluła, za drugiem tez, a teraz nie można jej odciągnąć od miseczki z truskawkami. Je bez cukru, bo jak dawałam z cukrem to lizała i pluła (nie smakowało jej).
To może mojemu też kiedyś zasmakują :tak:. Może były kwaśne...

Karol dzisiaj dostał mleko z lanymi kluskami na sniadanie. Podobno pochłonął jakąś niesamowitą ilość :szok:. Potem na kolację jeszcze zjadł resztki :-). Mleko było zwykłe z worka :zawstydzona/y:. Babcia zrobiła mu też koktajl truskawkowy z jogurtu. Wcinał go łyżeczką. Muszę w końcu kupić ten bidon.

reklama
Do góry