Mamachlopcow
Fanka BB :)
Ja jestem bykiem i mam chyba wszystkie cechy zodiakalnego byka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja uciekłam we wnętrza, bo te wielkie ciągnące się latami budowy mnie dobijałyPo tej samej stronie mocy z wykształceniaale uciekłam w budowlankę bo biura są nudne dla mnie
![]()
Czekam na dobre wiadomościNa 12
Nie wiem skąd mi się to wzięło.. jakoś zawsze myślałam o sobie w domu z ogródkiem. Narazie mam ogródekPodziwiam cię za to zamiłowanieJa niestety niezbyt lubię się z naturą, boje się każdego najmniejszego robaczka, wszystko mnie od razu chce tam zjeść i zabić
![]()
Ja w tym roku też tyle wszystkiego zasiałam... mówię nie ma to jak na ogrodzie mieć wszystkie swoje warzywa. A teraz ani nie mam sił wstać z łóżka a mąż nienawidzi takich pracNie wiem skąd mi się to wzięło.. jakoś zawsze myślałam o sobie w domu z ogródkiem. Narazie mam ogródekmi się ciężko zabrać do pracy, ale jak już pójdę to mogę siedzieć i siedzieć a zajęć nie ma końca...
Ja dostałam 4 tabletki w poprzedniej ciazy od gin w prezencie takie próbki czy coś ale naszczescie niemiałam mdłości i niebralam jutro mam zjazd rodzinny chyba wezmę sobie jutro żeby przetrwaćtak to te , ja zamierzam sobie chociaż kilka dni je brać wiem ze wrócą ale już nie miałam sił
Ja wybieram się na weekend do Wrocławia żeby glowa odpoczęłaJakie dziewczyny macie plany na weekend?
Ja próbuje jako tako sprzątać dom, ponieważ dziś znajomi wpadają. Jutro pewnie gdzieś również wyjdziemy, ale w niedziele czeka nas błogi relaks... albo obiad u teściów, jeszcze nie wiem![]()
Idealnie ujęteSkorpiony sia albo kocha albo nienawidzi![]()
Może już być widoczny zarodek z bijącym serduszkiemWitajcie marcowe mamy mam nadzieje ze tez będę takąwczoraj beta 11100 14.05 936 wg mnie jest to 5+5 idę w poniedziałek do lekarza czy będzie coś widoczne?