Bolilol
Fanka BB :)
Czekamy na recenzjęNie strasz, kupiłam ostatnio w biedronce na próbę...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na recenzjęNie strasz, kupiłam ostatnio w biedronce na próbę...
to jak konjac, tam też dodatki muszą mieć intensywny smak. I zapachJest zajebisty tylko dodatki muszą być intensywne, żeby zabić smak makaronu
A tak serio to od prawie roku nie jadłam makaronu normalnego, więc już tak się przyzwyczaiłam do tego z ciecierzycy i soczewicy, że super mi smakuje.
o jak super!Jak już jesteśmy w temacie mdłości i innych wariacji żołądkowych to melduję, że już dzisiaj nie odczuwam żadnych skutków ubocznych brania mety![]()
Oby to nie była cisza przed burząo jak super!![]()
Ale to tak od ściany do ściany czy jak?Wiecie, że dalej chodzę? Zaczęłam o 20:10zrobiłam już o ponad 5k kroków ponad limit, ale jakoś nie mogę przestać
![]()
jak jutro dostaniesz sraczki, to to na pewno od sushiOby to nie była cisza przed burzą![]()
takAle to tak od ściany do ściany czy jak?![]()
No dla mnie jest strasznie mdlący. Jak zaczynam jeść to okej, ale im dalej w las tym bardziej rzygać mi sie chceNie strasz, kupiłam ostatnio w biedronce na próbę...
Szacun!taki wokół kominka, generalnie po całym parterze
![]()