Bolilol
Fanka BB :)
Nie przyszło mi nigdy do głowy żeby takiej spróbować, ale jak polecisz to zaryzykuję
Daj znać czy dobra![]()
Ujmę to tak: zjadłam te lazanię, żebyście Wy nigdy nie musiały. Bardzo nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie przyszło mi nigdy do głowy żeby takiej spróbować, ale jak polecisz to zaryzykuję
Daj znać czy dobra![]()
O nieUjmę to tak: zjadłam te lazanię, żebyście Wy nigdy nie musiały. Bardzo nie![]()
GratulacjeChyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
Na rozkręcenie błony śluzowej po długo przyjmowanej antykoncepcji? Tak przynajmniej zrozumiałamJa bym nie brała przed potwierdzona owulacja. Poza tym jakie masz wskazania do luteiny?
Czyli gó wno po prostuUjmę to tak: zjadłam te lazanię, żebyście Wy nigdy nie musiały. Bardzo nie![]()
czy my mamy tego samego męża?Nie ma takiej opcjiMojego na widok skrzydełka z podpaski już wzdryga i trzęsie
na tematy okresowe to on nawet słuchać nie może
![]()
Czyli nie masz wskazańNa rozkręcenie błony śluzowej po długo przyjmowanej antykoncepcji? Tak przynajmniej zrozumiałam![]()
Wiem przecież stąd emotka "uprawiała seks, w dużej części przypadków to wystarcza![]()
WytrzymaszJuż mnie jajniki bolą, polazlabym podejrzeć co tam się wyczynia, ale chyba tydzień już wytrzymam?![]()