Brownie1992
Moderator
Super wiadomość!Dzis dostałam telefon od embriologa i zapłodniło się 5 komorekMam nadzieję że przetwaja do blastocysty
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomość!Dzis dostałam telefon od embriologa i zapłodniło się 5 komorekMam nadzieję że przetwaja do blastocysty
![]()
ale jak KFC? A co z maczkiem?Brakuje mi 300 kroków do 25 tys. Też uważacie, że zasłużyłam na KFC?![]()
Tak! Jest jakaś promocja na kawę mrożoną z kodem ZIMNAKAWKA jest za 2zł czy jakoś takBrakuje mi 300 kroków do 25 tys. Też uważacie, że zasłużyłam na KFC?![]()
Się należy za taki wynik!Brakuje mi 300 kroków do 25 tys. Też uważacie, że zasłużyłam na KFC?![]()
Fakt, ciężka ta część jest. My akurat w kinie byliśmy. Biedny Rocket...Oglądaliśmy dzisiaj strażników galaktyki 3. Dobrze, że nie zdążyliśmy do kina na to pójść, jakiś psychopata to nakręciłkilka razy ryczalam tak, że aż spazmów dostawałam, nie mogłam się uspokoić
z kina by mnie wywalili
Przecież dziś nie jest przerwa na maczkaale jak KFC? A co z maczkiem?