Brownie1992
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noooo, masz szczęście, inaczej bym chciała utrzymywać z Tobą kontakt jak pójdziesz na mamusie.Uff dobrze, że mnie nie lubisz![]()
No widzisz tak czy tak masz przejebaneNoooo, masz szczęście, inaczej bym chciała utrzymywać z Tobą kontakt jak pójdziesz na mamusie.
Fuck, zapomniałam, że mamy iść tam razem!
![]()
No chciałabyś sama zajebać ciąża... Ja też robię !Nie wiem czy ktoś jeszcze oprócz mnie robi nasze wyzwanie (spośród tych, którzy je ukonczą będzie losowana ciąża, więc w sumie mogę robić sama, zwiększy to moje szanse w losowaniu), ale przypominam, że dzisiaj 105 przysiadów i 105.selund planka!
Właśnie dziś zaczęłam go brać, wezmę ostatni raz i muszę wybrać się do mojej ginekolog żeby zamknięć go na coś innego.Kontynuowałas ten lek? Czy przestalas
kurde, konkurencja nie śpi jednakNo chciałabyś sama zajebać ciąża... Ja też robię !
No ja przez 2 dni się ok czułam ale teraz czuję mdłości, brak apetytu i rozwolnienie nie wiem czy nie pójść do mojej w czwartek i to skonsultować bo nie wiem co robić w sumieWłaśnie dziś zaczęłam go brać, wezmę ostatni raz i muszę wybrać się do mojej ginekolog żeby zamknięć go na coś innego.
Już nie dam się wyruchać jak w majukurde, konkurencja nie śpi jednak![]()
Mam zaległość która dziś muszę nadrobić. Wczoraj nie było opcji zrobić, rano tylko wstałam, podlałam kwiatki i wio w pole, do godziny 14 straciłam więcej potu niż przy wyzwaniu i pilatesieNie wiem czy ktoś jeszcze oprócz mnie robi nasze wyzwanie (spośród tych, którzy je ukonczą będzie losowana ciąża, więc w sumie mogę robić sama, zwiększy to moje szanse w losowaniu), ale przypominam, że dzisiaj 105 przysiadów i 105.selund planka!