reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Nie wiem czy ktoś jeszcze oprócz mnie robi nasze wyzwanie (spośród tych, którzy je ukonczą będzie losowana ciąża, więc w sumie mogę robić sama, zwiększy to moje szanse w losowaniu 😎), ale przypominam, że dzisiaj 105 przysiadów i 105.selund planka!
No chciałabyś sama zajebać ciąża... Ja też robię !

Właśnie dziś zaczęłam go brać, wezmę ostatni raz i muszę wybrać się do mojej ginekolog żeby zamknięć go na coś innego.
No ja przez 2 dni się ok czułam ale teraz czuję mdłości, brak apetytu i rozwolnienie nie wiem czy nie pójść do mojej w czwartek i to skonsultować bo nie wiem co robić w sumie

reklama
Nie wiem czy ktoś jeszcze oprócz mnie robi nasze wyzwanie (spośród tych, którzy je ukonczą będzie losowana ciąża, więc w sumie mogę robić sama, zwiększy to moje szanse w losowaniu 😎), ale przypominam, że dzisiaj 105 przysiadów i 105.selund planka!
Mam zaległość która dziś muszę nadrobić. Wczoraj nie było opcji zrobić, rano tylko wstałam, podlałam kwiatki i wio w pole, do godziny 14 straciłam więcej potu niż przy wyzwaniu i pilatesie 😉

Ogólnej bardzo napchany grafik przez dodatkowe dzieci (ich matka najchętniej by się pozbyła, siedziała i nic nie robiła), nawet jedno z nich od wczoraj mówi do mnie mamo zamiast ciociu 🤦 spadek formy powoli czuje. W kościele prawie ryczałam bo był chrzest i wgl jak rozpatruje ostatnie dni z tymi dziećmi to przechodzi przeze mnie złość, bezradność, smutek, żal itp.
Nie wiem też czy upał, czy może mam skutki uboczne tabsów, ale wczoraj lekko mi słuchy nogi i raz zdrętwiały, dzisiaj niestety gorzej.

Ostatnia edycja:
Do góry