reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Dziewczyny jestem dzisiaj 7 dpo i przyszły mi wyniki progesteronu - mam 39. Czy jak odstawię duphaston to rozreguluję cykl i okres będzie wcześniej?

reklama
Jestem po. Idziemy długim protokołem, bo bardzo się naszemu lekarzowi nie podoba mój estradiol 😔 musimy całkiem wyciszyc jajniki przed stymulacją. Do 20 września antykoncepcja, 20 września zastrzyk, badanie estradiolu i dopiero jak wynik będzie poniżej 20 to stymulacja.

Ale wszystkie wątpliwości mi minęły, kocham tego człowieka za to jak wszystko tłumaczy ❤️

Jestem po. Idziemy długim protokołem, bo bardzo się naszemu lekarzowi nie podoba mój estradiol 😔 musimy całkiem wyciszyc jajniki przed stymulacją. Do 20 września antykoncepcja, 20 września zastrzyk, badanie estradiolu i dopiero jak wynik będzie poniżej 20 to stymulacja.

Ale wszystkie wątpliwości mi minęły, kocham tego człowieka za to jak wszystko tłumaczy ❤️
No i pięknie :) Czyli macie plan :) To teraz nie ma co smutać, że estradiol niski tylko przystąpić do realizacji planu! :)

No i co ? I muszę na Ciebie i na Avy czekać do września żeby iść na mamusie 😂

No i co ? I muszę na Ciebie i na Avy czekać do września żeby iść na mamusie 😂
Ty możesz iść wcześniej i grzać nam miejsce!
no na mnie to teraz co najmniej do listopada 😔
Ja to całe życie (tj od czasu bycia z moim mężem) mówię, że urodzę we wrześniu. Bo ja z września, on z września, ślub w okolicach września, zaręczyny też, zaczęliśmy chodzić, no wszystko w okół tego września. I nie zdziwię się jak w sylwestra zaciążę i we wrześniu urodzę - bo tak łaziłam i opowiadałam. A po tym powiem, że to wszystko co mnie spotkało przez to, że mówiłam "dziecko we wrześniu, nie będę robiła co chwile urodzin. Jedna wspólna impreza". :) to taki śmiech przez łzy ofc.
Więc w listopadzie też już mogę iść, bo sierpień to blisko września. Pójdziemy razem :)

reklama
no na mnie to teraz co najmniej do listopada 😔
To prawda IV uczy cierpliwości....
Wysyłam Ci przytulasa
Season 10 Hug GIF by Friends

Do góry