Avy
Fanka BB :)
To znaczy, że znieczulenie było dobreNie czułam smyrania w dupsku![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To znaczy, że znieczulenie było dobreNie czułam smyrania w dupsku![]()
fajnie że macie klimę, też się nad tym zastanawiamy ale cały czas liczymy że może coś większego kupimy i wtedy tam byśmy klimę montowali. Ale jak do przyszłych wakacji się nie uda to nawet w tym mieszkaniu zamontujemymyślałam że bardziej się ochlodzi, właśnie otwieram wszystkie okna ale szału nie ma i mimo że na zewnątrz 18 stopni teraz to w domu 26znowu będzie trzeba klimę odpalić
Bardzo się cieszę! Że macie już konkretny plan działania, a lekarz stanął na wysokości zadania i Cię uspokoiłJestem po. Idziemy długim protokołem, bo bardzo się naszemu lekarzowi nie podoba mój estradiolmusimy całkiem wyciszyc jajniki przed stymulacją. Do 20 września antykoncepcja, 20 września zastrzyk, badanie estradiolu i dopiero jak wynik będzie poniżej 20 to stymulacja.
Ale wszystkie wątpliwości mi minęły, kocham tego człowieka za to jak wszystko tłumaczy![]()
Jeśli mieszkacie w mieszkaniu w bloku to warto sprawdzić przed zamontowaniem czy spółdzielnia się zgadza na montaż, a jeśli gdzieś w starym budownictwie to czy nie trzeba tego uzgodnić z konserwatorem zabytków (czasami trzeba nawet jeśli budynek nie jest zabytkiem, ale może znajdować się np. w historycznym układzie urbanistycznym).fajnie że macie klimę, też się nad tym zastanawiamy ale cały czas liczymy że może coś większego kupimy i wtedy tam byśmy klimę montowali. Ale jak do przyszłych wakacji się nie uda to nawet w tym mieszkaniu zamontujemy![]()
Właśnie słabe bolało strasznieTo znaczy, że znieczulenie było dobre![]()
A może sama dziś spróbuj ich pomolestować telefonami? A jak to później wygląda czasowo? W sensie jakby stymulacja poszła dobrze to kiedy byłby transfer?Przytulam mocno i pocieszę tylko, że czas pędzi jak szalony. Za chwilę będzie wrzesieńDo mnie mieli dziś zadzwonić jak idzie stymulacja u dawczyni i oczywiście cały dzień cisza i już mam paranoję, że może coś nie tak
A tak liczyłam na wrześniowe testowanie
![]()
Jutro mąż jedzie i zobaczymy, czy już są.@LadyCaro to może ławka rezerwowych po prostu? Trzymasz się tam jakoś? Macie już wyniki? Wysyłam wirtualne przytulasy.
Może jeszcze nic stracone? W końcu te płodne to nas same czasem zaskakują. A jak Ty się czujesz?Hej, wpadłam powiedzieć, że @Bolilol można mnie wyrzucić z testowania bo nie było seksu w płodne
Tak, jednak się okazało, że nie wszystkoMoże jeszcze nic stracone? W końcu te płodne to nas same czasem zaskakują. A jak Ty się czujesz?
RozumiemJutro mąż jedzie i zobaczymy, czy już są.
Trzymam się tak sobie. Zaglądam na forum, chciałam po prostu nie odświeżać go ciągle i przestać się non stop otaczać tematem starań. Znów wróciło zwątpienie i brak nadziei. Ale jest tą wizyta we wrześniu, więc czekam.
A i wczoraj jak napisałam posta o tym, że nie było seksu w płodne, to mój mąż, mimo, że wcześniej mówił, że nie da rady w ten upał i że w sumie czy uprawiamy seks czy nie nic nie zmieni, jednak się poczuł i zrobiliśmy co trzeba. Eh, tak właśnie, co trzeba. Tyle właśnie w nas chęci jest przez te starania.