reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Dziewczyny znalazłam wczoraj rewelacyjną stronkę MamaNaCzasie po zarejestrowaniu mamy dostęp do oferty darmowych badań i konsultacji objazdowa klinika będzie jeździć po kraju bedzie można zrobić np usg 4d a wiem że nie jedna z nas chciała by to badanie zrobić ale koszty czasami przekraczają możliwości więc jest okazja!!!:-)

reklama
Dziewczyny znalazłam wczoraj rewelacyjną stronkę MamaNaCzasie po zarejestrowaniu mamy dostęp do oferty darmowych badań i konsultacji objazdowa klinika będzie jeździć po kraju bedzie można zrobić np usg 4d a wiem że nie jedna z nas chciała by to badanie zrobić ale koszty czasami przekraczają możliwości więc jest okazja!!!:-)

TIRLI my juz to znamy :-DJa teraz w miniona niedziele bylam w Chorzowie wlasnie na tej akcji na usg i tam sie dowiedzialam o dziewczynce :tak:.Fajna jest ta akcja jak bedziesz miala mozliwosc to polecam :tak:

CZARNA dzieki za cynk o ktorej sie pojawisz z wiadomosciami bo ja bym sie stresowala hihihi

PAPTQA I KAKA zycze wam aby wasze dziedzie pokazaly co maja miedzy nozkami i piszcie dzis koniecznie jak po wizycie :tak:

MAJECZKO ja tez od dawna mam usg przez brzuch robione :-)
I z poczatlu M zawsze ze mna chodzi bo z praca mu pasowalo ale ostatnio juz kilka razy nie byl i teraz w poniedzialek mam usg polowkowe i juz M stara sie zwolnic z pracy w poniedzialek wczesnie aby isc ze mna na to usg bo teraz jak zmieniam lekarza to zawsze wizyty w przychodni beda jak on bedzie w pracy :-(

Witajcie
majeczko02 ja od 12 t.c. też miałam robione USG przez brzuszek.
KAKA82 i ppatqa życze żeby Wasze dzieciaczki pokazały co mają miedzy nozkami.
czarna79 zycze udanej wizyty u lekarza i czekamy na relacje.
Ja wczoraj byłam u gina na wizycie. Dzieciaczek dobrze sie ma, rosnie szybciutko i coraz bardziej kopie.;-) Moje badania tez niby w porządku, ale hemoglobina spada zbyt szybko i za dużo leukocytów w moczu. :crazy:Dostałam jakieś tabletki, i musze zaczac brac żelazo. Poza tym szyjka ok, nie skraca sie a i cytologie mi robił- nie wiem co mu przyszło do głowy.A i jeszcze 2kg do przodu jestem:baffled: A teraz mała fotka dzidziolka:-)
dsc00214nu8.jpg

Hmmm może i się już spóźniłam z tymi darmowymi badaniami - zalogowałam się na tej stronie mama na czasie i ... nie mogę znaleźć żadnej info o tych darmowych badaniach.
Albo jestem ślepa :szok: albo co innego ... :baffled::baffled::baffled:

Antuanet czy ja dobrze interpretuje fote to jest profil????? a co do wyników to czest wystepuja jakies niedobory,bakterie itp. Tak wiec główka do góry. Najwazniejsze ze zarówno dzidzius i ty macie sie super (pomijajac te badania:-p)

reklama
Do góry