nudella
Fanka BB :)
No szło szło, miesiąc się skończył zaczęłam kolejne i się poddałam, dyplomu nie obiecalia tak Ci pięknie szło poprzednie wyzwanie!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No szło szło, miesiąc się skończył zaczęłam kolejne i się poddałam, dyplomu nie obiecalia tak Ci pięknie szło poprzednie wyzwanie!
to kiedy zaczynamy?Muszę się od Was jakoś zarazić żeby ruszyćNo totalnie mi to nie idzie
![]()
@Avy widzisz, Twoja wina, nie obiecałaś dyplomuNo szło szło, miesiąc się skończył zaczęłam kolejne i się poddałam, dyplomu nie obiecaliMuszę przejść na MŻ "mniej żreć" i wrócić do biegania! Czekam na gwiezdnych pył, który mnie obsypie chęcią i motywacją
![]()
Jak to się mówi, od poniedziałku?to kiedy zaczynamy?![]()
tutaj jest przestrzeń na wszystko: na porady, pytania, doradztwo, płacz, pocieszanie, gorsze chwile, radości i smutki. Konstruktywna krytykę również. Tylko nie na hejt i obrzucanie się błotem. Bo oDziękuję dziewczynynie ukrywam, że bardzo się cieszę, że Was znalazłam
poza tematem starań, który jest najwazniejszy, poruszacie też inne które chociaż na chwilę pomagają oderwać minimalnie głowę
![]()
Wieśniara z niej@Avy widzisz, Twoja wina, nie obiecałaś dyplomu![]()
machnij 50 przysiadów teraz, jutro będzie łatwiej kontynuować niż znów "zaczynać"Jak to się mówi, od poniedziałku?![]()
tutaj jest przestrzeń na wszystko: na porady, pytania, doradztwo, płacz, pocieszanie, gorsze chwile, radości i smutki. Konstruktywna krytykę również. Tylko nie na hejt i obrzucanie się błotem. Bo oto tu średnio raz dziennie gadamy. Nic co ludzkie nie jest nam obce.