Carmen2412
Fanka BB :)
U mnie wleciał film wcześniej a teraz Was nadrabiamJak spędzacie wieczór? Ja połaziłam swoje kroki, zrobiłam planka i przysiady i umieram oglądając po raz setny the wire

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie wleciał film wcześniej a teraz Was nadrabiamJak spędzacie wieczór? Ja połaziłam swoje kroki, zrobiłam planka i przysiady i umieram oglądając po raz setny the wire
10k dziennie. No ale Ty z tą ortezą to nic dziwnego, że niewiele robisz, pewnie oszczędzanie się dostałaś jako zalecenie lekarskiePrzypomnij ile Ty kroków robisz? Ja jestem załamana swoimipociesza mnie tylko, że tak mało chodzę przez kontuzje, a jak już wrócę do pracy to odrobię swoje
![]()
Pije ostatnie wino przed ciąża na Twoją cześćJak spędzacie wieczór? Ja połaziłam swoje kroki, zrobiłam planka i przysiady i umieram oglądając po raz setny the wire
O, to ja chyba też machnę jakieś mohito! I @sylwica1410 zrobię jedno, mięta jej się przydaPije ostatnie wino przed ciąża na Twoją cześć![]()
A weź już mnie za przeproszeniem tyłek boli od siedzenia. A w tym upale w ortezie się wytrzymać nie da. Jak zdejmę i chodzę bez to kolano boli i muszę znowu usiąść i koło się zamyka10k dziennie. No ale Ty z tą ortezą to nic dziwnego, że niewiele robisz, pewnie oszczędzanie się dostałaś jako zalecenie lekarskie![]()
Niech smoothie z buraka wypijeO, to ja chyba też machnę jakieś mohito! I @sylwica1410 zrobię jedno, mięta jej się przyda![]()
a dużo masz biegania po schodach w pracy? Pewnie na początku będzie ciężkoA weź już mnie za przeproszeniem tyłek boli od siedzenia. A w tym upale w ortezie się wytrzymać nie da. Jak zdejmę i chodzę bez to kolano boli i muszę znowu usiąść i koło się zamyka
Zaczynam się panicznie bać powrotu do pracy. Jak ja po schodach będę biegać?czuję że będzie wesoło
![]()
U mnie w pracy zazwyczaj robie od 10-15 tys krokówPrzypomnij ile Ty kroków robisz? Ja jestem załamana swoimipociesza mnie tylko, że tak mało chodzę przez kontuzje, a jak już wrócę do pracy to odrobię swoje
![]()
od tego to co najwyżej sraczki dostanie i będzie jej gorzej niż lepiejNiech smoothie z buraka wypije![]()
ja mam pracę totalnie siedzacą i to jeszcze w domu. Zdarzało mi się zrobić 300 kroków dziennieU mnie w pracy zazwyczaj robie od 10-15 tys krokówjestem ciekawa jak u was z krokami
![]()