nudella
Fanka BB :)
Drzemka po obiedzie to najgorsze zło ale też nie umiem sobie jej odpuszczaćZeżarłam obiad więc drzemka już wjeżdża![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drzemka po obiedzie to najgorsze zło ale też nie umiem sobie jej odpuszczaćZeżarłam obiad więc drzemka już wjeżdża![]()
Ja dziś miałam kotleta z kurczaka, ziemniaki z przyprawami z piekarnika i sałatka z pomidora i ogórka. No i dla bombelka cola zeroDrzemka po obiedzie to najgorsze zło ale też nie umiem sobie jej odpuszczaćCzasem drzemka nie wiadomo jak potrafi trwać 4 h
to chyba zależy od tego co zjem
![]()
Kciuki się trzymająCześć dziewczyny!
Melduję, że ja juz po inseminacjinasienie męża przyzwoite, a pęcherzyk był w trakcie pękania, więc to dobry znak. Zobaczymy co z tego będzie. Nie nakręcam się, cierpliwie czekam do testowania we wrześniu.
Dziś naleśniki. Dla mnie z warzywami.Ja dziś miałam kotleta z kurczaka, ziemniaki z przyprawami z piekarnika i sałatka z pomidora i ogórka. No i dla bombelka cola zero![]()
No właśnie lekarz dzwonił.A kiedy się czegoś dowiesz?
Będzie założony wrześniowy wątek, ale jak chcesz przycupnąć i pogadać z nami tymczasem to może Cię szefowa @Bolilol wpisze na pauzę?Cześć, dziewczyny!
Nie mogę znaleźć wątku staraczek, więc przychodzę do Was z pytaniem: istnieje jeszcze taki wątek? Pod koniec 2021 jeszcze był. Może któraś z Was mnie jeszcze pamięta.
Jeśli nie ma – mogę się do Was wprosić na wrześniowe testowanie? Nie wiem czy będziecie tutaj zmieniać nazwę wątku czy zakładać nowy![]()
Jeśli istnieje taka możliwość to chętnie. Mam zamiar testować 10 września, więc jeszcze trochę czasu przede mną, ale w razie czego wpiszę się na wrześniowy wątekBędzie założony wrześniowy wątek, ale jak chcesz przycupnąć i pogadać z nami tymczasem to może Cię szefowa @Bolilol wpisze na pauzę?
Dobrze że o bombelku pomyślałaśJa dziś miałam kotleta z kurczaka, ziemniaki z przyprawami z piekarnika i sałatka z pomidora i ogórka. No i dla bombelka cola zero![]()