wrobelmm
Fanka BB :)
Oby! Jakoś będziemy musiały wówczas poradzić sobie ze znalezieniem za Ciebie zastępstwaChyba, że zrobię Wam psikusa i wysikam wcześniej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby! Jakoś będziemy musiały wówczas poradzić sobie ze znalezieniem za Ciebie zastępstwaChyba, że zrobię Wam psikusa i wysikam wcześniej![]()
a kiedy dostaniecie zielone światło?Chyba, że zrobię Wam psikusa i wysikam wcześniej![]()
Dla mnie to dzisiaj jest jakby wtorekWiecie, że dzisiaj nie jest piątek?![]()
nie po prostu nie będzie styczniowych kresek. Wszystkie mają wysikać pozytyw do konca grudnia i kropkaOby! Jakoś będziemy musiały wówczas poradzić sobie ze znalezieniem za Ciebie zastępstwa![]()
Tak jest!nie po prostu nie będzie styczniowych kresek. Wszystkie mają wysikać pozytyw do konca grudnia i kropka![]()
A to od jednego lekarza, tego, który powiedział, że mąż ma złe wyniki (morfo 3% koncentracja 115mln) to bez usg powiedział, że już możemy.a kiedy dostaniecie zielone światło?
o rety, jesteś kochana, że w ogóle pytasz o to. Było bardzo dobrze, idziemy długim protokołem: teraz zaczynam brać pigułki anty, bo musimy wyciszyć moje jajniki z powodu zbyt wysokiego estradiolu, 20.09 mam kontrolę, zrobimy też ustawowe badania do ivf, dostanę zastrzyk na wyciszenie jajników jeszcze i po dwóch tygodniach od zastrzyku dostanę miesiączkę i jeśli poziom estradiolu będzie poniżej 20, to zaczniemy stymulacje@Bolilol a jak Twoja wizyta u lekarza? Jaki jest plan? Pewnie pisałaś, ale nie jestem w stanie przekopać się przez wiadomości z tamtego tygodnia.