Moonstone
Moderator
Ja po prostu nasikalam na, ale widzę ze jesteście bardziej kreatywneNie ma szans, mam za wysoko zlew
Teraz jestem ciekawa co Moonstone napisze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po prostu nasikalam na, ale widzę ze jesteście bardziej kreatywneNie ma szans, mam za wysoko zlew
Teraz jestem ciekawa co Moonstone napisze![]()
Dla mnie facelle było okDzięki Dziewczyny, poprawilyscie mi humor. Poza tym dzieki tej dyskusji mam kilka strategii w zapasie na sikanie w trudnych warunkach
A dla mnie wcale nie durne. Poza czuloscia to jest jakas roznica? Kurcze ja tez pinkow uzywalam a o zadnej fali nie wiem.
Teraz mam zapas facelle w szufladzie. Czy one sa ok? W sensie wiem ze wszedzie moga sie zdarzyć jakies lipne sztuki, ale pewnie chodzi wam o to ze sa jakies firmy gdzie tendencja jest w strone falszywie pozytywnych czy o co chodzi?
Po co Ci ta wiedza? Zupełnie niepotrzebnaDobrze wiedzieć na zaś![]()
Biorąc pod uwagę pomysłu, które tu dzisiaj padły, to jest zbyt proste rozwiązanie1 szt. Silikonowy składany kubek, prosty biały silikonowy przenośny kubek łazienkowy na zewnątrz, podróże
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
Link do: 1 szt. Silikonowy składany kubek, prosty biały silikonowy przenośny kubek łazienkowy na zewnątrz, podróże
dla zainteresowanych![]()
to nie to samo co sikanie do zlewu!1 szt. Silikonowy składany kubek, prosty biały silikonowy przenośny kubek łazienkowy na zewnątrz, podróże
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
Link do: 1 szt. Silikonowy składany kubek, prosty biały silikonowy przenośny kubek łazienkowy na zewnątrz, podróże
dla zainteresowanych![]()
To dla tych co nie biorą udziału w wyzwaniach i ćwiczeniach. Od września będzie „rozciąganie do szpagatu z Brownie”Biorąc pod uwagę pomysłu, które tu dzisiaj padły, to jest zbyt proste rozwiązanie![]()
No oczywiście, że nie! Ale na wyjazd. W razie w. Co by do zlewu nie sikać. Szczególnie jak będzie to pierwsza noc. Przezorny zawsze ubezpieczonyto nie to samo co sikanie do zlewu!![]()