Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nie tylko, nie tylkoo, czyli nie tylko mój zawinięte skarpety zostawia…![]()
Dziękuje, ale to dopiero pod koniec miesiącaSpełnienia marzeń!!!
Zapisz mnie proszę na testowanko 8go wrzesnia. Dziękuję
No to piękny! A to nie jest tak, że dupek nie wychodzi we krwi?Dziewczyny mam w końcu proga - 20,30 ng/ml. Chyba ok, choc to wynik po obstawieniu lekami![]()
A mnie właśnie powitał okres, wiec nawet zatestować nie zdążyłampoproszę kropelkę
![]()
Przykro mi dziewczyny. Teraz 2-3 dni wkurzenia i żałoby, ale nowy cykl to nowe szanse. Trzymam kciuki za październik!@Myszko trzymam kciuki i za dobre przyrosty i za poprawę Twojego samopoczucia
@Brownie1992 jednak nie dołączę do Ciebie, choć wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywały co innego
@Mademoiselle_Nika wpisz mi proszę okres
@Myszko trzymam kciuki i za dobre przyrosty i za poprawę Twojego samopoczucia
@Brownie1992 jednak nie dołączę do Ciebie, choć wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywały co innego
@Mademoiselle_Nika wpisz mi proszę okres
Zależy jaki. Dupek nie luteina takNo to piękny! A to nie jest tak, że dupek nie wychodzi we krwi?
Myszko trzymam kciuki za przyrost!