Mademoiselle_Nika
Moderator
@nudella @Aksamitka28 podziwem Was za namiotowanie. Mnie musieliby słono zapłacić żebym wybrała się pod namioty. Robaczki, niewygodnie, zimno, brak łazienki rano. No nie dla mnie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, dzięki za podpowiedźJest widoczna, ładna kreseczka bez rozbierania! Super!
Pamiętaj tylko, że na przyrost w czwartek/piątek też w podobnej godzinie, żeby nie było później stresu, że przyrost nie taki.
Łazienka jest zazwyczaj na campingu, prysznice też, więc nie jest tak źle tylko trzeba rano się wynurzyć z ciepłego i iść po mokrej trawie@nudella @Aksamitka28 podziwem Was za namiotowanie. Mnie musieliby słono zapłacić żebym wybrała się pod namioty. Robaczki, niewygodnie, zimno, brak łazienki rano. No nie dla mnie![]()
No ja to wszystko wiem, że to jest i nie leje się z butelki na głowę żeby zaznać trochę czystości. Tylko ja z natury jestem zmarzluchem i ciężko mi z łóżka wstać jak jest chłodniejsza noc i śpię przy otwartym oknieŁazienka jest zazwyczaj na campingu, prysznice też, więc nie jest tak źle tylko trzeba rano się wynurzyć z ciepłego i iść po mokrej trawieto takie ciekawe doświadczenie, ale też Grażyna się odzywa bo ceny są dość niskie za takie spanie
![]()
To bardzo krótki ale rozumiem że dla Ciebie to lepiej bo nie koliduje z badaniami?Powitałam jeden z moich najkrótszych cykli. 21 dni. Właśnie krew mnie zalała i to dosłownie. Tyle co płakałam i zastanawiałam się kiedy iść na wizytę z wymazem mucha, bo będę z okresem na wizycie. Jest po problemie.
Są takie hardcory co śpią po lasach na dziko bez łazienek, na to bym się nie zgodziłaNo ja to wszystko wiem, że to jest i nie leje się z butelki na głowę żeby zaznać trochę czystości. Tylko ja z natury jestem zmarzluchem i ciężko mi z łóżka wstać jak jest chłodniejsza noc i śpię przy otwartym oknieNo podziwiam, bo ten sposób spędzania wolnego czasu nie dla mnie, a co więcej jak ktoś to relaksem nazywa
![]()
Beta i sikać na kolejne testy, hcg rośnie cały czasDzieczyny, nie wytrzymalam do 9.09 zrobiłam dzis rano test, bo wczoraj zaczelam czuć jakis dziwny dyskomfort w dole brzucha i jest nieśmiała kreseczka. Aż nie moge uwierzyć, że sie w końcu udało. Myślicie że przy tak bladej kresce robić już dzisiaj test z krwi ?
Wiem, że bardzo krótki i jest tego jedyny plus - nie koliduje z badaniami tak jak napisałaś. Hormony na początku cyklu były książkowe. Podejrzewam bezowulacyjny cykl (pod wpływem stresu) i dlatego tak radykalne skrócenie z 30 DC do 21DC. Natomiast i tak jestem w normie. Bo norma od 21-32DC.To bardzo krótki ale rozumiem że dla Ciebie to lepiej bo nie koliduje z badaniami?