Lilli2
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za Twoje zdrówkoDziewczyny, wylądowałam u lekarza. Ten okres to jest gruba przesada. Trzymajcie kciuki żeby obyło się bez odesłania do szpitala.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za Twoje zdrówkoDziewczyny, wylądowałam u lekarza. Ten okres to jest gruba przesada. Trzymajcie kciuki żeby obyło się bez odesłania do szpitala.
trzymamy!Dziewczyny, wylądowałam u lekarza. Ten okres to jest gruba przesada. Trzymajcie kciuki żeby obyło się bez odesłania do szpitala.
Dziewczyny, wylądowałam u lekarza. Ten okres to jest gruba przesada. Trzymajcie kciuki żeby obyło się bez odesłania do szpitala.
Owu masz około 10dc a cykle ponad 30 dni? To chyba coś nie gra z drugą fazą cyklu, z tego co kojarze powinna być nie dłuższa niż 16 dni.Ja mam 20 DC i mam bóle podbrzusza i mocno bolące sutki. Także myślę, że dobrze trafiłam z tą owulacja (+/- 8-11 dc). Oczywiście obserwacyjnie. - moj jakkolwiek standardowy cykl to 33-36 dc. Więc nawet jak ciąży nie ma to jakieś bóle miesiączkowe się zaczęły. W tym cyklu szybko się pojawiła owu myślę, że przez biochema z poprzedniego cyklu. Niedługo idę po teścior i dam znać co tam w trawie piszczy![]()
Masz czas jeszcze na kreseczke, 8dop to tylko nielicznym coś wychodzidla otuchy mój dzisiejszy biały jak śnieg facelle w 8dpo![]()
Ale moja cierpliwość czy niecierpliwość jest baaardzo podobna xDNo przecież wiem![]()
wiem wiem, ale zawsze jest nadzieja ze się do tego nielicznego grona dołączyMasz czas jeszcze na kreseczke, 8dop to tylko nielicznym coś wychodzi![]()
Ja to myślałam, że w tym cyklu wytrzymam z testowaniem do końca cyklu, ale obudziałam się o 5:30 na wizytę w toalecie, a umówmy się, o 5:30 to nikt nie ma silnej woliwiem wiem, ale zawsze jest nadzieja ze się do tego nielicznego grona dołączy![]()
No bo to przecież trzeba potrenować trochę testowanie przed tą oficjalną datąJa to myślałam, że w tym cyklu wytrzymam z testowaniem do końca cyklu, ale obudziałam się o 5:30 na wizytę w toalecie, a umówmy się, o 5:30 to nikt nie ma silnej woli![]()
Jeszcze czekanie do rana, to ja rozumiem, ale ja jestem z tych tuuuuurbo niecierpliwych i zdarzało mi się testować o jakiejś losowej godzinie w ciągu dnia lub wieczoremJa to myślałam, że w tym cyklu wytrzymam z testowaniem do końca cyklu, ale obudziałam się o 5:30 na wizytę w toalecie, a umówmy się, o 5:30 to nikt nie ma silnej woli![]()